lördag, oktober 03, 2009

LimeLime....tilltalar mig....som accentfärg.

En liten klick här och var gör mig glad. Har en del husgeråd i Lime....

Ha ha köper alltid schampoo & balsam mm i limefärg flaskor...vilken tur att jag gillar innehållet. En uppsättning badhandukar till det...perfekt.

Tänk hela naturen mer eller mindre går i Lime....totalt omringad av min älsklingsfärg.


Lite accessoarer....till garderoben...ni vet mina limetofflor....jisses som jag använt dem....just löööv them..
Älskar denna färgen så till den milda grad att när jag köpte bil och jag kunde välja......var valet inte svårt....LIME.....

Har du en färg som hjärtat klappar lite extra för?

10 kommentarer:

 1. Aha...mmmm jo men du lite Tant Grön det är du ju..ok..jag är mer Tant Brun..som du vet..ha ha..men lime i köket är gott att ha..

  SvaraRadera
 2. Rött är min färg, åt hallon typ. Men jag gillar egentligen massor av färger. Har insett att jag inte kan leva i vitt, det är inte jag helt enkelt. Tycker det är jättefint när jag ser det hos andra...men halkar raskt tillbaka i färgpaletten när det gäller mitt eget hem. Nu ska jag ta tag i mina plommon, trodde det var kört efter frosten, men dom verkar ha klarat sig. Det finns ju viner som görs på frostnupna druvor, så varför inte dito plommon i sprit :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild! Jag gillar många färger i olika sammanhang! Just nu älskar jag höstens alla vackra färger på löven, men om jag ska välja en färg så gillar jag nog julröd bäst! Må så gott min vän! Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kan tänka mej väldigt lite lime, men jag är en Tant Gredelin och med en dragning mot blått. Det är väl tur att vi alla är olika. Tänk vad tråkigt om alla gillat samma färg.
  Nu hoppas jag att du får en skön och mysig helg.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 5. Vakna nu Anne-Lee..mannen från Venedig.... :)

  Jo men du vi har börjat..vi har rivit..vi har tagit ned listerna..alltså har resan börjat på allvar..mot badrumsdrömmen..

  SvaraRadera
 6. Gokväll Tant grön !!!!Jag gillar ju att jobba med lime i blommor och kan vara snyggt med hög glasskål med lime och citron.Men det är väl tur att inte alla gillar samma.Jag har fått en släng av Tant lila sjukan nu.Ha en mysig kväll vännen kramizar ~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera
 7. Lime är härligt! När det gäller hygienartiklar och hudvård så har jag en fallenhet att köpa ljusljusgrönt för att jag tycker att det ser så fräscht ut. Men annars, jag tycker om rött, ljusblått, brunt, marinblått.
  På kläder tycker jag om vissa gröna nyanser typ kaki och oliv och så rött såklart.
  Det är därför jag tycker att vitt på väggar är så bra, för att jag tycker om så många färger.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Ah ja lime piggar onekligen upp. Rackarns gott är det också!
  Må gott!
  /Sara

  SvaraRadera
 9. Så läckra tofflor!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 10. å den färgen är verkligen snygg,
  Ha en go söndag

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee