söndag, juli 24, 2011

Karlskrona

Måste visa Er ett av alla våra Stortorg.I helgen vandrade vi backen upp till Karlskronas högsta punkt-Stortorget! Ett storslaget torg mötte oss. Där mitt på torget står en storslagen kyrka/Fredrikskyrkan-1720. Kändes som om vi stod på ett torg någon helt annanstans i världen. En tidstypiskt barockkyrka. En otippad upplevelse. Nu ska jag semestra vidare, Kram Anne-Lee

6 kommentarer:

 1. Jaaa eller hur..Carls Krona är en tjusig kuperad by :)med en sprakande kyrka på toppen..ha det fint i sommarSverige

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dej en fortsatt skön sommar och semester.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Ser att du har det bra, skönt!
  Här lyser solen nu på morgonen, härligt för det var länge sedan. Jag är inne på min fjärde semestervecka, det har inte blivit så mycket utflykter som var tänkt, för precis när jag började min ledighet så ringde stenläggarna som vi hade bokat i höst för att lägga vår garageuppfart, att de ville komma tidigare eller rättare sagt med en gång. Så det var bara att tänka om. Det har varit grävmaskiner, duktiga stenläggare,många besökande grannar som skall inspektera, massor med sten, sand över allt och så förstås massor med fikapausar. Nu är det snart klart vi väntar på att trappan skall göras. Det har regnat mycket under den här perioden och då går det inte att sopa ner sanden mellan stenarna, så idag när det är sol här blir det att sopa.
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan
  Kram Raina

  SvaraRadera
 4. Vilket fint hus på torget.

  Ha en fin dag.// Lissen

  SvaraRadera
 5. En stor varm höstkram till dig goa Anne-Lee!
  Hoppas allt är väl med dig och din familj.
  Jag har det bra och om en vecka tar jag och min man en veckas semester och åker till varmare land. Skall bli skönt, även om hösten här inte ännu varit så kall, vi hade första frostnatten igår.
  Önskar dig och din familj allt gott!
  Raina

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee