lördag, oktober 24, 2009




......har jag spenderat en massa tid idag. Städat har jag gjort...jisses så jag snurrat runt här under flera månader utan att städhanden varit framme.

Men idag så kom den fram + att jag klätt av en av rokokostolarna. Så kul!
Vad jag mår bra härinne....här hör jag hemma....det är här jag ska vara.

Plockade iordning mina fynd....ska visa Er en annan dag!

Idag visar jag Er mina möbelband/fransar.....i alla dess kulörer och utföranden. Kan fastna här ibland och bara försvinna för en stund....
Idag har det varit en härlig dag...Ena -Pena har tagit hand om sysslorna inne + att småpojkarna har kört runt och tagit bort löv...

Vilka klippor till barn jag har.....

Ha en härlig kväll alla goingar,


Hörrni ni ni glöm nu inte att vara med i min TÄVLING...kolla HÄR
Tävlingen pågår till den 31 oktober.

14 kommentarer:

  1. oj oj oj...skulle gärna vilja besöka dig i verkstan!!!! Önskar jag också vore så händig! Och du...du säger väl till när du ramlar över en Howard...så jag kan beställa en högst personlig favvofåtölj att ha framför öppna spisen!!!

    SvaraRadera
  2. Mrs Lee..jepp du är på rätt ställe i livet..det förstår jag det..och du det är jag med..mmmm så pass mycket man kan få gjort när inspirationen är på topp...härligt..du skål på dig..ha det bäst..

    SvaraRadera
  3. Där såg det mysigt ut :) förstår att du känner dig hemma där :)
    Hm städning!! vad är det ... du kan ske kan komma hit och visa mig vad det går ut på ;)
    ha en fin lördag :)
    kram

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    Nu är jag hemma igen .
    Åhh... det har varit så skönt och så varmt. Jag har badat och njutit och mått så bra. Har försökt leva i nuet och ha roligt med våra vänner, ätit och druckit gott. Vi bjöds på ett glas champagne varje morgon till frukost, hotellet hade en gruvlig god frukost så jag har lovat vågen att inte väga mig på ett tag,så det inte blir ödestiget för den.
    Nu är det gott att komma hem igen även om det känns tungt att inte ha mor att krama om och berätta alla roliga upptåg som vi har varit med om på resan. Det skulle hon gillat.
    Jag har saknat bloggen och dig så nu blir det till att läsa ikapp när jag får tid.
    För jag ser att det är mycket som skall göras här hemma både ute och inne.
    Ha det så gott vännen nu skall jag sätta mig framför TV och samtidigt läsa alla nyhetstidningar som jag har gott miste om under veckan.
    Stor Kram

    SvaraRadera
  5. ja der har du det nok koselig,rett person på rett tid,må være veldig avslappende på et vis å pussle å jobbe med ting på verkstedet ditt,flink du er,ha en kjempefin kveld.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  6. Låter härligt med en egen verkstad att pyssla i, förstår att du mår bra där! Ha det gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Hej! Det ser så härligt ut i din verkstad. Det skulle vara roligt att få besöka dej där. När jag ska till min väninna, kanske till våren, skickar jag dej ett mail och hoppas få se hur det är i din verkstad. Jag hade lite tankar att ga en tapetserarkurs för ganska många år sedan, men det vävningen istället.
    Vilken tur att du har så duktiga barn och även mannen din gör nog sitt också.
    Ha en fortsatt trevlig helg!
    Kramisar Birgitta

    SvaraRadera
  8. Hej
    Där man mår bra ska man vara. Spännande jobb du har, att fixa till gamla saker är det roligaste som finns.Är inte så bra på det men det struntar jag i så länge det är kul så och viktigast är ju att man själv gillar det man gör:). Härliga färger som passar en färgstark tjej.
    Kram
    /sara

    SvaraRadera
  9. Ja, men det där ser ju mysigt ut. Du kunde jobba och jag kunde sitta och surra, dricka kaffe och komma med glada tillrop. Det skulle vara en kanondag i verkstan.

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  10. Hej Anne-lee !Tack för hälsningen ! Är inne en snabb runda nu tidigt på morronen , innan jag ska gå till jobbet ! Min data har äntligen blivit klar , så jag kan komma igång igen . Får se om jag hinner med något inlägg idag efter jobbet ! Ha en riktigt skön Söndag , här hos oss regnar det , så egentligen skulle jag bara vilja dra täcket över mig igen . Men plikten kallar ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  11. Vilka underbara fransar och band :)
    Klart du trivs där bland allt det fina och
    så härligt att få vara kreativ och fixa med gamla saker, så de blir som nya.

    Ha en fin söndag
    Kram Eva

    SvaraRadera
  12. Hej!

    Du ser ut att ha en underbar verkstad. Jag tror jag skulle trivas där också.

    Angående din kommentar hos mig: Jo jag är Stockholmare, kom till Kalmar för 31 år sen. Föddes på söder i Årsta men flyttade som 2-månadersbaby till ett hus på Värmdö vid Skurusundet. När jag var fem flyttade vi till ett annat hus som ligger i Danderyd och när jag var nio köpte mamma o pappa en insatslägenhet i Täby, Hägernäs. Min pappa dog hastigt i en bilolycka när jag var tolv och då flyttade vi söderut igen, till Bandhagen, Rågsved, som på den tiden ännu var lugnt och trevligt. Träffade mina barns pappa och vi köpte hus i Västerhaninge 1975 där vi bodde några år. Dessutom vintern-våren 1962 bodde jag på Västmannagatan inne i stan också. Det var när pappa dött och mamma låg på sjukhus som syrran och jag 'lånades ut' till släkt o bekanta. Ja så bodde jag ett år i Värnamo när jag gick på folkhögskolan där och här i Kalmar är jag inne på mitt sjätte boende!

    Önskar dej en fin söndag!
    Anmaja

    SvaraRadera
  13. Mysiga bilder!
    Ha en bra söndag!
    Hanna

    SvaraRadera
  14. Jag älskar o städa.....
    Härligt med en egen verkstad!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee