lördag, oktober 17, 2009

Favorit i repris




Får det bli idag.....byrån i röda rummet....fast den här gången har jag lekt lite med photoshop igen.
Så sugen att gå en photoshop kurs .....men det blir det nog inte...hinner inte det....utan jag får nog pussa lite extra på min stora tjej.
Vet att hon snart ska ha photoshop i nästa kurs på högskolan ....blink blink..

Nu läser hon det här...ser henne sitta där och le.....nä hon ler inte.... asgarvar!!!
Notch notch you know what I mean...you know what I meen......ha ha ha .

Ja nu lämnar vi henne därhän.......
Här har vi haft regn så kratta blir det inte....får bli röj här inne idag......

Kanske ta lite kort....har inte hunnit med det på sistone.
Vet inte hur denna veckan har varit...precis som någon satt klockan på "fast speed".....

Har kommit på mig själv att jag slänger in mycket engelska ord här och var.....bör nämnas att jag INTE har svårt att finna de svenska orden...tycker bara känns kul att flika in lite sådana ord i bland.....
Ena -Pena är på drill läger...lär sig nya konster med staven.
Ha ha körde dit henne igår kväll...hon och hennes bästis.
Bara typ 3 mil härifrån.....i en liten ort. Jisses så jag for runt....jag körde vilse.
Då är man glad att man har mobil då man står stilla på en grusväg mitt ute i bushen i det djupaste skogarna i Småland.


Nä nu är det dags att avsluta detta inlägg.....snart kommer det en utlottning/tävling hos mig...håll utkik vet jag...

14 kommentarer:

  1. ha ha ha tack GOD JUL på dig me ANNE-LEE...hoppas du får en härlih helg..vilket väder va puh..men i dag skiner solen här fast riktigt blåsigt..fin bild du visar, jag skulle oxå vilja kunna photoshop...men vi kan ju inte kunna allt....vi bra på de vi gör hi hi hi..kram på dig//E Tack för di kika in hos mig alltid trevligt

    SvaraRadera
  2. Aha Ena Pena på kurs..himmel människa har du ingen Gps? Det är bra att ha för oss vimsiga kvinns..ja men du lite svengelska piggar upp tycker jag några ord här o där ger liv åt orden...

    Jepp man vill bara ha mer o mer av photoshop..så är det..

    SvaraRadera
  3. Jag tycker också det verkar kul med photoshop, men har inte hunnit att prova än. Drillkurs för dottern låter kul! Ha en bra helg! Kram från Maria

    SvaraRadera
  4. Tack för din snälla kommentar.
    Vad läckert du har gjort i photoshop, och vad duktig tjej du har, vad går hon, trodde inte du hade så stora barn.
    Ja det är inte kul om man kör vilse, jag vet hur det ser ut i Smålad, fina små skogsvägar och väldiga granar, och alla dessa stengärdsgårdar.
    Jag och maken har bott i Småland i ett år,det har ja ginte talat om till någon förut i bloggvärden, det är väl inte så viktigt.
    Men det är ett väldigt vackert landskap.
    Hoppas du får lite ledig tid, i din mysiga värd, jag gillar din bild jättemycket, du har så mysiga saker, man behöver variation ifrån alla vita bloggar också, det är det som är tjusningen, att vi är så olika.
    Det stärker en att man får se många olika stilar.
    Snyggt.
    Ha det så bra i småland skogar?om du bor så.
    Kramelikram från Zara

    SvaraRadera
  5. Hej svejs i lingonskogen! Det var väl inte där du hamnade i vilsenheten. Det är ju tur att det fanns täckning på mobilen. Det är lite si och så med det ibland. Här är det så iaf. Det brukar alltid vara ett flängande med barn hit och dit. Men vips är de stora och förflyttar sej själva. Vad roligt att du också snart ska ha en tävling. Jag kommer snart med min.
    Nu önskar jag dej en go och mysig kväll,
    Kramisar till dej.

    SvaraRadera
  6. ha ha ha...känner igen känslan av turbofläktar. Min Alice körde också med drill ett tag för flera år sedan. Som små bakelser i rosa tyll, var hon och några jämnåriga med som sidekick på ett SM som Åmål arrangerade faktiskt. Men hon tyckte inte det var hennes grej, nu är det fotboll och innebandy för hela slanten.
    Jag skulle också vilja gå photoshopkurs, men jag tycker det är ok med Picasa....Mail on the way!

    SvaraRadera
  7. Hej
    Förlåt, jag är virrig, visst har tygbilden kommit fram och så otroligt vackert.Tusen tack för att jag fick se det, jag har till och med sparat bilden i min dator.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  8. Ja, jag slänger också in lite gott och blandat. Det är engelska,det är svengelska, det är lite spanska, lite italienska, lite icke rumsrena ord. You name it.;)
    Man vill väl krydda och dessutom så är jag ju så härligt internationell. Hahaha!!!
    Ha en fin kväll nu gumman!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  9. kjære søte Anne-Lee.
    kos deg masse med ost og vin i kveld,hyggelig innlegg i dag.
    ha en fin fin kveld.
    kramizar fra sylvia

    SvaraRadera
  10. Det blev ju jätte bra det du har gjort med bilden :)
    jag köpte en tidning där man kunde se och läsa allt om hur man kunde använda photoshop .den var väldig bra ..den kostade 99 kr .men det var den värd.
    Här har vi haft strålande sol idag så jag har nästan varit ute hela dagen ..så det är först nu på kvällstimmen som jag har fått tid att sätta mig fram för datorn :)
    kram

    SvaraRadera
  11. Hej där.
    Snyggt med svartvitt, photoshop kurs hade varit i sin ording men för min del borde jag börja med att lära mig ta snygga bilder. Tycker dock oftast att det som är perfekt är tråååååkigt:). Min mor är grafiker så hon kan lära mig men jag har valt att köra Linux så där funkar ingen photoshop vad jag vet. Ingen bastu igår och inte idag men jag och mini kommer ta en morgonbastu på söndag. Det har vi bestämt vi har lite dåligt med orken. Oj vad jag skriver:).
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  12. Vad roligt, jag har inte prövat det.....
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  13. Låter härligt med att elda lite löv..räfsa löv är ett trevligt sätt att motionera..själv springer jag och klänger på stegen målar mitt badrum..taket blir vitt vitt vitt..:)

    SvaraRadera
  14. Aha, jag tänkte att ni själva kanske var allergiska mot nickel eller nåt sånt. Men när det gäller vad tags tål ute i regnet, vet jag inte. I och för sig rekommenderar man ju alltid att man ska ta av sig smyckena när man duschar, men jag tror nog att det gäller både nickelfritt och silver. Ofta är det ju också så att nickelfria metalldelar är silverpläterade, dvs har ett tunt lager silver längst ut.

    Visst är det kul med photoshop! Det är kul att leka med, men sen är det alltid bra med någon som kan hjälpa till om man kör fast.. Själv har jag C som hjälper mig ibland, men det är roligt att prova sig fram också. Din svartvita bild är jättefin!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee