torsdag, februari 04, 2010Äntligen hamnade fotot i bloggen....tog kort med mobilen!

Mottagningen är ju inte den bästa...helt plötsligt så fungerade det och typ tio stolar hamnade i bloggen som den uppmärksamma noterade.
Tänkte jag skulle visa det senaste fyndet som skall piffas upp! I mitt tycke så söt....kolla krönet...mmmmm! Vore synd och skam att måla den ....men då jag skall sälja den så kanske det får bli lite färg!
Har en del som skall fixas iordning först så denna lilla stolen får vänta.

Strax börjar Antikrundan....Oj två minuter visst...bäst jag rusar! Strax tillbaka....såg Ni att de hittade fina glassformar i förra programmet...vill ha!!!
Antikrundan slut....

Här hemma rullar dagarna på i lika snabbt tempo som snöflingorna faller till marken. Vi kommer snart inte hem till oss...vet inte var vi skall placera all snö snart! Tänk när all den här snön skall smälta.....

Snart har vi helg och jag ska ta mig med ungarna till badhuset....ha lite latjo! Måste väl sedan städa lite IGEN så det är lite fint till när farfar kommer på tisdag då vi ska åka! Pirrigt!

Nä nu skall jag rusa vidare...ville bara höra av mig lite!

9 kommentarer:

 1. Hej där!
  Så trevligt att höra från dig! Din stol är underbar!
  Förstår att du längtar efter resan, den kommer bli ett fint minne.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Den stolen kommer att bli så läcker när du har piffat till den. Är det redan nästa vecka ni åker på semester till Istanbul? Jag hoppas att ni kommer att få en underbar vecka där och att ni kommer hem med nyladdade batterier. Samtidigt kan man ju alltid hoppas på att ni tar med er våren hem.
  Ha det så gott.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hallå där!
  Vilken läcker stol synd att måla den tycker jag. Här har vi också jätte mycket med snö, vi vet inte heller var vi skall göra av den får snart inte plats mer på våran lilla tomt,föreslog min man att kasta över snön till grannen.....men han tog och körde en del med skottkärra till en allmänning en bit här ifrån. Ser inte klokt ut att köra bort snö i skottkärra.....
  Förstår att det skall bli spännande att resa önskar att de blir helt underbart för er.
  Kul att du visar små livstecken i bland det värmer i hjärtat när jag ser ditt inlägg. Ha det nu så gott och hörs vi inte på bloggen innan resan så önskar jag dig och din man att ni får njuta av landet och av varandra. Var rädda om er!
  Kramar i massor!!!

  SvaraRadera
 4. Men hoppsan här var det plötsligt liv i luckan igen..du vilken fin o härlig stol..jo men jag såg Antikrundan..Knut..han är ju bara bäst..

  Såååå ni åker snart..himmel så härligt..ha det superbäst...

  SvaraRadera
 5. Hej AnneLee
  Inte har jag hunnit se att du har vaknat till liv i cyberrymden.
  Men oj så vacker stol, nej måla den inte så snygg, som den är, men smaken är ju olika, jag skulle föredra den så där.
  Hoppas allting är bra med dig i snöSverige, gillar det jag, hi, ha..............
  Men jag vet, jag är inte som andra, alla bara ogillar snön, men jag äääääääääääälskar den.
  Det får man väl visst får man det.
  Hoppas alla dina telningar mår utmärkt.
  Många kramar min vän.
  Zara

  SvaraRadera
 6. Härlig stol, jättevacker!
  Ha en skön helg!
  Anna-Karin
  hemochting

  SvaraRadera
 7. aaa...ja den stolen känner man ju igen! Håller på mitt färgval även idag. Såg i gårkväll, att jag har gardinhängen här i guld, turkos och plommon...i glaspärlor typ - skitsnygga och färgerna i hop är superba! Simma lugnt...hörs på Fejan

  SvaraRadera
 8. Kul att du rusar förbi bloggen ibland! Tänkte just att ni är lite 'insnöade' i djupaste Småland, när vi här vid kusten närapå är det. Har också tänkt på hur det ska bli vid snösmältningen, hoppas den går lite lagom sakta...

  Snygg stol, synd att måla va?

  Gör dej en jättefin helg!

  Anmaja

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee