fredag, juni 04, 2010

Lite nytt.....
..tyckte jag behövdes i köksfönstret. Nå egentligen inte men Ni vet hur det är då man hittar något som tilltalar en.
Jag tog faktiskt bort flera prylar som jag tröttnat på ! Den här bulliga flaskan med texten LUT har jag inte sett tidigare ....fin!Den lilla burken har fina färger och så gillar jag låset...också lite ovanligt!

Nu är det fredag...så efterlängtad!

Den här veckan har varit fulltecknad med både roliga och mindre roliga aktiviteter...så nu är jag trött...väldigt trött! När jag skrivit färdigt detta inlägg ska jag bege mig ut i hängmattan med en filt och slumra mig bort en liten stund.

Tänk hela helgen ska bli varm och härlig. Vad jag vet så har jag lite trädgårdspyssel kvar men känner mig rätt så bra i fas nu därute. Dessvärre kan jag inte säga samma sak beträffande hur det ser ut inomhus...jisses mycket tvätt att ta sig igenom...dammsuga och damma + pryttlar överallt!
Ja ja det springer inte bort så jag tar det när det hinns med...nu ska jag vara ute!!!

Ha en underbar helg ....

Som Ni märker så är jag urdålig att kommentera just nu......tiden är så knapp....vill spendera så mycket tid jag kan ute nu.....lite inlägg då och då iallafall!!

6 kommentarer:

 1. Kram på dig och ha det gott i hängmattan!!!
  Raina

  SvaraRadera
 2. Passa på och njut i hängmattan medan vädret är varmt och skönt. Snart kommer det regn igen.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Fina grejer du införskaffat! I flaskan kan du hälla i nåt att ha på lut när du behöver...

  Jag är också dålig att kommentera just nu, men jag knallar runt till alla och tänker att det vore bra med en "Gilla-knapp" (som finns på FB) i bloggen så jag kan visa att jag varit här.

  Hoppas du kan ligga i hängmattan idag också!

  Anmaja/Anna

  SvaraRadera
 4. Hej
  Det är härligt att vara ute man blir både pigg och skönt trött. Fin lut flaska, den har jag inte heller sett förr. Här i norr är det storm, 11 grader, hagel, regn och sol allt i en härligt rörig blandning. Jag gillar det :).
  Ha en fin helg!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Fint arrangemang, gillar verkligen den fina lutflaskan.

  SvaraRadera
 6. Hej Anne-Lee, tack för dina rara ord... Kul att fotot kan erbjuda andra samma glädje som det ger mig... Konstigt hur livet är i mellanåt... Härom dagen svarade jag på en annons i vårt lokalblad... Någon sökte en dansktalande kvinna som ville går på rullstolspromenad med deras mor.... Tänkte att dels får jag prata danska ... så får jag lite motion... och framförallt får jag prata med den äldre generationen... Vilket är oerhört viktigt för mig... Så i dag ska jag gå på tur med rullestolen... og snakke dansk.... stor knus (Kram på danska) fra Jeanette

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee