fredag, augusti 06, 2010

Hoppar in raskt nu på morgonkvisten för att önska Er alla en underbar helg.....ja Ni ser vad jag ska hitta på.....berättar mer sen!

Off I go......


6 kommentarer:

 1. Oj ska ni ut på roligheter!
  Ha så kul!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Christina.W2010-08-06 09:04

  WOW.... Önskar dej en riktig myshelg/kram

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, här ska tydligen resas bort. Ja det är så fantastiskt underbart att få komma iväg lite, och bara njuta av att slippa alla de här måsten, som man har om man är hemmavid.
  Kom precis hem från en kortresa på Österlen och i Danmark. Batterierna är laddade!
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Ha en underbar helg :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej Anne-Lee!
  Nu är jag hemma igen efter en vecka i Danmark vi kom idag.... Vi har haft det så härligt med son, sonhustru och deras två små killar. Vi lånade en husbil. Det var första gången för mig att åka husbil.Vi bodde alla sex i en sexbäddad bil, det gick förvånansvärt bra. Trodde det skulle bli väldigt trångt. Det var jätte praktiskt när man reser med små barn, att fixa mat, byta blöjor och ta paus här och där, man hade ju huset med sig.... Men allt sådant vet du.... ni har en underbart läcker husbil.
  Vi har varit på Tivoli, Legoland och sist besåg vi vackra Skagen. Blev inte så mycket shopping, bara lite i Skagen.
  Tyvärr ramlade min kamera ner på golvet från våningssängen i husbilen och gick sönder, så imorgon måste jag åka till fotoaffären. Tur att den är försäkrad.
  Trädgården har fått en hel del vatten i från himlen medan vi var borta. Hörde av grannarna att det har kommit över hundra mm under veckan. Så mina blommor har inte torkat men istället har de blivit väldigt fula av allt regn.
  Får kolla mera på din blogg i morgon, ville bara titta in och se hur du har det, nu måste jag packa upp och sedan skall det bli skönt att sova i sin egen säng igen.
  Kram på dig!!!
  Raina

  SvaraRadera
 6. Hej! Så du ska vara en stjärna på ett slott. Ska bli roligt att höra om dina äventyr.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee