söndag, januari 02, 2011

Tjoff vad det går.....

Hej på Er...ett livstecken från mig var väl på tiden!?

Skriver hela tiden att nu börjar jag,att ett inlägg i veckan ska det bli...osv...
Nä faktum är nog att det får bli inlägg när jag känner för det helt enkelt!

Förra inlägget fixade min dotter till för att jag bad henne. Tyckte det kunde bli lite kul och det blev det också. Underbart beskrivande inlägg fyllt av värme.

Idag har barnen åkt pulka och det ifrån ett utav uthus taken....Himmel vilken fart de fick och underbart roliga foton blev det!
Idag har vi haft en helt gnistrande dag så en härlig långpromenad fick det bli...Måste strax masa mig ut till verkstan och fortsätta med Pontiac sätena! Inte helt lätt kan jag meddela men jag är tjurig så det är bara att gå ut och sprätta upp en av sömmarna igen...grrr!

Ha en helt underbar start på det nya året!!


12 kommentarer:

 1. Hejsan Vännen!!!Vad skoj att du är här det var ju inte igår!Hoppas att allting är bra med dej.Hoppas att 2011 blir ett kanon år.Önskar dej en go start på det nya året.Ha en skön dag goa bloggvän.Varm Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Att få till inlägg får ju inte bli en börda. Man får skriva när man får lust, helt enkelt.
  Idag har jag varit neråt dina trakter och köpt ved, och jag tror jag höll andan hela vägen upp för de långa, hala backarna dit där veden fanns. Fyra kubik köpte vi och nu har jag en halv hästtransport att tömma imorgon och lägga in i vedboden. Å denna vinter...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. God fortsättning vill jag önska dej. Roligt när din inlägg dyker upp. Känn ingen press utan gör allt i ditt tempo så tror jag att det blir bäst och du mår också bra då.
  Här har vi haft en vacker vinterdag med några minurgrader och solsken.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Åh men här är du ju...så trevligt..jag eller huuuur som väl du brukar säga :) visst har det varit makalöst härligt idag..så pass gott att det blev en låååångpromenad här med..cool bild..underbart cool.

  SvaraRadera
 5. Ja, inlägg måste man ju göra när man känner för det. alldeles riktigt Anne-Lee. Jag tyckte det var roligt med dotterns inlägg. Tänk om jag skulle... ja, vi får väl se.

  Puss och kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Hej stumpilumpan... hur e läget???? Börjar så smått hitta fram från förkylningsdimmorna... och så tar jag mig en tur i vänskapsrullorna här på bloggen och på FB...har bara inte funnits själsliga resurser kvar till vare sig det ena eller andra...Tycks som December bara försvann... hallåååå var Tog den vägen...Nåja... nu kommer några sköna månader i vacum.... skönt för själ och hjärta... hoppas att allt är bra med hela fantastiska fiskfamiljen och att ni är rädda om varandra... mange goe knuser fra jeanette

  SvaraRadera
 7. Ja tjoff va tiden går!
  Följer dej genom Bloglovin så jag inte missar dina sällaninlägg. Det är inte meningen att vi ska känna tvång att skriva, det gör vi när vi får lust, när andan faller på. Och kontakten på fejjan är ju bra! Hålla lite koll på varann. ;-O
  Harebra!
  Anna

  SvaraRadera
 8. Gött att se att det är full fart hos er :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. trevligt att höra från dej hoppas du mår bra och jag önskar dej ett riktigt bra 2011
  kram

  SvaraRadera
 10. Vilket fint inlägg av din dotter! Härligt att åka pulka från taket :). Hihi provade du själv :).
  Ha de gott på landet!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig bild. Ni kan få ännu mer snö om ni vill ha, här finns massvis av den.

  SvaraRadera
 12. heeeeej
  jag heter amanda och är "lillablankas" dotter om du vet vem hon är! :)
  plus att du hade en jättefin blogg!!
  kram amanda

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee