lördag, juni 13, 2009

Student-09.....
.....är över....4 år till nästa gång... Det var så roligt...och rörande.
Som Ni redan vet så drillar ju lillflickan och så även denna högtidliga dag...
När orkestern och drillflickorna gjort sitt så kom dom.....så mycket känslor bubblade upp inom mig,-även minnen från svunnen tid....

Det var en lycklig stund fylld av kärlek till mitt barn ,-vårat barn som nu har vuxit upp till en ung varm kvinna-så vacker,insida som utsida-du är så fin! Jag älskar dig!!

Denna dagen delades med familjen,-så roligt att ses alla.
På grund av långa avstånd så ses vi alltför sällan.
Nu undrar Ni säkert alla hur vädret blev,-inte bra......
Precis då de sprang ut så höll det upp men annars så sirlade det ner....Det var bara och göra det bästa av situationen.....

Vi alla minglade runt i köket och åt en underbar buffè (min man fixade allt)som gick i en Grekisk-Italiensk anda. Till efterätt serverades en fräsch cheesecake och chokladbiskvier.

Lite senare på kvällen åt vi ost!
Idag är det förstås bättre väder och nu på kvällskvisten börjar solen titta fram....få se vad morgondagen har att erbjuda....?

Ni skulle ha sett vår lilla Akita,-hon var så lugn bland alla dessa nya människor,-låg på sin plats,-var bara go,-inte alls stirrig.....bådar gott....

Nu är köket diskat igen.-livet skall gå till det normala ,vad det nu är(lustigt uttryck det där)!
Nu hoppas jag på en bra film tillsammans med min man ikväll!
Nu kopplar jag av,-trött men nöjd....

Ha en go kväll alla goingar!

12 kommentarer:

 1. Mmmm jag kan lätt känna och förstå dina varma känslor som man ju har när det gäller barnen..man vill dom så väl att det gör ont ibland..det är glädje och fest och som du säger sååååå roligt när alla samlas..hela släkten och vännerna..du vet ingen fest utan gäst..och man bli så glad när alla kommer..mmmm det är livet när det är som bäst..härligt att du delade med dig av det..du den där hunden kommer bli mmmm typ bäst..

  SvaraRadera
 2. Peter Gessle gjorde ju rätt låt::::::HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA PÅ EN OCH SAMMA GÅNG!!!!!!!Klart det bubblar i en det är ju det käraste man har ens barn....Vad kul att träffa nära och kära.Ha nu en skön kväll vännen med gubben kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Så härligt söt student. Mmm, massor med känslor kommer flygande en sådan dag. Här är det två år kvar till student nr 4 i familjen:-)
  Man kan inte fatta var åren tar vägen. Var ju så nyss de var små..
  Ha, en fin kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att få fira sina barns student, förstår att det väcker många varma känslor och du måste vara så stolt över henne! Vår äldsta slutade första klass så än är det några år kvar, men tiden går fort.. Ha en skön kväll! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Grattis till en fin dag. Maten lät underbar. Och vad fint du skriver om din dotter. Stolt är man över sina ungar! Kärlek Anna

  SvaraRadera
 6. Hon är så himla söt den lilla studenten:D
  Ja nu börjar allt gå tillbaka till det normala ...tänk om vädret kunde göra likadan .så man får lite sol igen:)
  det har inte regnat så mycket idag så jag gick ut på en promenad under eftermiddagen .. och det var varmt ute .för det blåste inte ett dugg . och jag kan lova dig att alla små kryp var som galna ..massor med humlor på nypon blommor och allt sånt ..så det blir en lång promenad i morgon ...om det inte regnar vill säga:)
  kram

  SvaraRadera
 7. Ja, det är en stor dag, när barnen tar studenten...Och visst har De varit duktiga.. 12 års plugg är slut. Önskar dottern lycka til med det hon företar sig. Önskar Mamma och Pappa ett lika stort grattis.
  Sen vill jag tacka för att Du slog mig följe på vandringen genom trädgården.
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 8. Ja, alla känslor kommer i ett sådant ögonblick, man blir ju så rörd. Våra de små har ju vuxit upp och blivit så stora, och ska ut i vuxenlivet. Jag önskar lycka till, till din dotter. Vet hon vad hon skall göra nu?
  Här ösregnar det idag igen, fyyy.
  Ha en skön söndag
  Kramiz Britt

  SvaraRadera
 9. SÅ fin och söt student:)
  Och vad det känns gott att läsa det du skriver och jag tror att jag helt förstår hur det känns.
  Min son tar studenten nästa år, men de flesta av hans kompisar gjorde det denna. Han bytte program och gick ettan två gånger.
  Det är stort! Även för föräldrarna:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 10. Hej Vännen,

  så FIIIN hon är:) våran studenfest slutade med sjukhus o polisstaion då min son blev misshandlad, läs på min blogg. Så tråkigt, jag är så lessen o förbannad:(
  Hoppas allt är Bra annars
  Ha d gott vännen
  Kram Sari

  SvaraRadera
 11. This on the other side of the forrest..hos Anna är det oxå sol och underbart..ha det bäst..jag kanske ropar lite till dig ikväll..så det är bäst du lyssnar :)

  SvaraRadera
 12. Åhhhhh vad söt du är! Jag älskar dig mé! :')

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee