onsdag, december 30, 2009

Gott nytt år....


....alla mina vänner!
Ett helt nytt år ligger framför oss...helt oskrivet!
Har mitt Gott nytt inlägg idag...jag vet det är lite tidigt....
Vet inte hur Ni känner Er inför nyår men jag kan känna mig lite vemodig ibland...åren går liksom så fort.
Det nya året har jag bestämt mig för ska gå i ett lugnare tempo...i ett må bra tempo...tid för reflektion och åter hämtning. Motion skall även strukturerat ingå.


Så var det det här med bloggen som jag har funderat en del på hur jag skall göra med.

Vet inte riktigt än...men det lutar åt att det blir bloggpaus..Tyvärr så har bloggen blivit en stressfaktor för mig för att jag tycker det är så roligt.
Så det bästa är nog att jag tar en paus .....kommer tillbaka då jag kan ge bloggen den tid jag har och är beredd att ge. Varken mer eller mindre.
Ni som tycker om att följa min blogg/min vardag/mina tankar Ni finns ju kvar så länge Ni vill.......

Det nya året för mig skall även innefatta möbler...antik & kuriosa...å design!!!

Idag visar jag Er det roligaste jobbet jag gjort. Denna sengustavianska gruppen från sent 1700-tal med inslag av empir...se de vackra griparna vid armstöden på soffan.
Original tyget var tidsenligt...starkt grön med gula inslag.
Kunden ville ha detta typiska gustavianska tyget.

En så gammal möbel i mina händer...helt underbart!!

Nu vill jag önska Er alla en härlig morgondag och en fin nyårsafton + ett GOTT NYTT ÅR,15 kommentarer:

 1. Önskar också dig ett Gott slut och
  ett riktigt Gott Nytt År.

  Hoppas också att du gör något blogginlägg då och då...

  Eva

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiskt fina möbler. En riktig dyrgrip och den kräver ju sitt rum för att komma till sin rätt.

  Jag önskar dig en fint avslut på det gamla året och Ett riktigt Gott Nytt År.

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 3. Mmmmm du är väl en fena på mycket du..så det är kanske inte så konstigt att du känner stress..för mig är det precis tvärtom..bloggen gör mig glad och helt stressfri..vi är alla olika..man ska göra det man mår bra av..för mig är du nu och för alltid lika go och kär vän..där borta bakom skogen..just vid den lilla sjön som glittrar i sommarkvällen..med hönsen kacklande och den goa Mrs Lee som har en man som är makalöst härlig.

  Kanske tittar du in hos mig..skriver ett ord..som alltid träffar mitt hjärta..det vet du..

  Vackra möbler Mrs..jag bugar bockar niger och tackar för en härlig tid..om du försvinner från bloggvärlden..så vet du att jag kommer att finnas..här på Filipendulska webben..mmm Gott Nytt År nu..ta vara på livet..kram på dig från Anna Filipendula Rudbeckia..

  SvaraRadera
 4. hei vennen,
  såå nydelige møbler du har trekt om.
  ble lekkert.
  du er så flink.
  jeg å håper du vilposte et innlegg då og då,vil savne deg ønsker deg et godt nyttår,
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År kära vän!
  Bort med stress in med feel good, låter som rätt prio. Jag finns kvar när du har tid och lust så är det med vänner även om du aldrig träffat mig så är jag din vän ändå! Sköt om dig nu ordentligt!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilka vackra möbler du haft förmånen att få klä om. Helt otroligt fina och det syns att du är duktig i ditt hantverk.
  Jag hoppas att din bloggpaus inte blir allt för lång. Du kanske tittar in ibland när andan faller på. Du vet vi finns här och väntar på dej.
  Nu vill jag önska dej ett gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.
  Kramisar till goa dej.
  Birgitta

  SvaraRadera
 7. Hej AnnaLee.
  Jag kan förstå om du har tillräckligt att göra med din stora familj, så då får jag önska dig allt gott, och så vill jag berömma dig för ett utomordentligt arbete med möblerna, är du tapetserare.
  Väldigt snyggt.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 8. Detsamma!
  du har många fina projekt på G.... min stol får vänta, har mer basala saker på schemat kvar. typ föda ut en unge ;-) men sen så...

  kramar

  SvaraRadera
 9. Gott nytt antistress år på dig! Rätt tänk...försöker jobba åt det hållet jag också. Förstår vad du menar med bloggen på ett sätt. Även om man tycker det är så roligt, så ska man hitta den där timmen bland alla familjeaktiviteter. Men det kommer bli himla tomt utan dig, ska du veta. Du tillhör min bloggtopp! Du är en färgstark person med humor, kärlek och omtanke. Jag tror du får ett kanonår och hoppas att du inte lägger av helt...FB, visst!

  SvaraRadera
 10. Hej vännen och jättefina möbler! Önskar dig ett riktigt gott nytt år och tack för all bloggkontakt under året! Du är en go bloggvän! Kram Maria

  SvaraRadera
 11. GOTT NYTT ÅR och tack för året som gått med alla underbara inlägg på din vackra blogg. Förstår att bloggen kan kännas stressande, så känner även jag ibland. Tycker du gör rätt som tar en paus men du skall veta att jag kommer att sakna dig. Hoppas du i framtiden får jobba med det du älskar. Dina möbler är så vackra och du är en så duktig hantverkare. Önskar dig och din underbara familj ett riktig gott 2010 och det skulle vara så roligt att få träffa dig någon gång.
  En stor, stor kram på dig!

  SvaraRadera
 12. Hej vännen ! Håller helt med dig vad det gäller nyårsafton , jag kan också bli lte vemodig , året gick så fort , vad gjorde jag med det , blev det som jag ville , lever jag det livet som jag vill ? många tankar och funderingar , men det är ju samtidigt bra med reflektion ! Kanske kan man därmed försöka ändra på det som man var mindre nöjd med . Jag tänker inte avge några speciella nyårslöften , merän att jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv . Precis som du säger ett måbra år . Önskar dig ett gott avslut på detta året och ett riktigt gott nytt år ! Kramar Susanne
  ps möblerna är helt underbara , vilket jobb !!

  SvaraRadera
 13. Hej Anne-Lee! God fortsättning till dig, vilket klokt beslut av dig att ta det lugnt. Men som sagts tidigare du kommer säkert att ha fullt upp. Dina möbler och tapetserarkonst har givit mig inspiration...vad duktig du är!
  Ha det gott!
  Kram Cinna

  SvaraRadera
 14. Hej du goa människa, livet är för kort för att göra det man känner stress inför.... så om du slutar blogga och mår bra av det så suportar jag dig till fullo... Men jag kommer höra av mig... för du har givit mig sååå mycket härligt detta år som gått... så Anne.Lee du har för alltid en plats i mitt hjärta.... Tills nästa gång... Allt som gör dig gott adresserar jag till dig... kram Jeanette

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee