torsdag, juli 22, 2010

Gammaldags torkställning....Ja men denna har jag ju missat att visa Er.
Gjorde den i början på semestern och den är underbar att jobba med. Ska bara sätta dit reglarna som går på tvären Ni vet...så man slipper T-formen!

Nästa sommar blir den vit....

Här har man blivit gräsänka ända till söndag....tomt men lite skönt ändå om sanningen skall fram. Viktigt att man gör olika saker om nått kul dyker upp.

Tyvärr så fick hunden en infektion i såret efter att vi tagit bort stygnen.( Ja det har jag nog inte berättat...vi tog beslutet att kastera henne. Först och främst slipper hon ålderssjukdomar + att vi inte ska ha valpar. Slipper även rädslan av att en hanhund ska få se ett "tjuvnyp".) Kan tydligen bli så då de inre stygnen löses upp så nu är det penicillin på henne i 15 dagar + tratt!!!

Så mina gräsänka dagar blev ju lite mer begränsade. Vad gör man med en stor hund med en stor tratt.....har det bara gott och torkar hennes sår-sånt jag är bäst på. Går ingen nöd på mig...

Idag har jag gjutit i betong igen...imorgon får jag se hur det blev. Bland annat gjorde jag en till bänkskiva som jag ska ha på sidebordet till grillen....Den här semestern går till historien...så njutbar! 1 1/2 vecka kvar nu innan jobb och jag hörde att även Aug. skall bli fantastisk.......efter jobbet ett bad...en grillkväll....mmmmm

Ja nu när katten är borta så ska vi njuta av det vi gillar mest...fiskbullar! Japp imorgon till lunch serveras bullar i hummersås + ris...mmmmm!!!

Nä nu skall jag gå upp till lilla killen,

7 kommentarer:

 1. hei ,
  så nydelig tørkestativ du har,blir nydelig i hvit,å så kjekt,stakkar hunden da,håper hun blir fort bra,
  ja kan være koselig å ha litt alene tid av og til,men ikke for lenge.
  ønsker deg en fortsatt fin sommer,
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Blir så full i skratt, har just varit ute och fotat en torkställning som vi gjort som målades färdigt idag. Tänkte visa den på bloggen imorgon eller på söndag. Visst har det varit en underbar sommar!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Vilken bra torkställning. Du är duktig du som kan fixa till allt själv. Har läst ifatt på bloggen din nu och sett vilka kap du gjort på auktioner. Vad roligt.
  Här har jag haft fullt hus med barn och barnbarn sista tiden och inte hunnit med att blogga. Nu har lugnet lägrat sej här och det känns så tomt efter dom, Tur att vädret har varit fint och de kunnat bada också.
  Önskar dej en fortsatt skön semester och gräsänkehelg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hahaha, fiskbullar! Det var det som fastnade i detta inlägg! Fy, det var så äckligt när jag tvingades äta det i småskolan!! Men man får passa på att njuta av sånt som gubben inte gillar riktigt när man är ensam. Jo, jag såg torkställningen, som var objektet för dagens inlägg också! Men du, det syns lite dåligt på bilden hur den ser ut. Blev ju lite nyfiken när du skrev att det var en gammeldags torkställning.
  Hulda

  SvaraRadera
 5. Det var en fin torkställning.
  Hoppas det går bra med hunden nu och att det läkar bra nu . Det var väldigt så dlittig du är ser jag :)

  SvaraRadera
 6. Men så fint..och nu gjuter du..så pass kreativ och alert som alltid..aha..tratthund..vojne..men snart blir hon bra ska du se..

  Japp sommaren tar aldrig slut iår..och det är härligt..

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee