torsdag, juli 01, 2010

I jordkällaren......
.....finns de här vackra spindlarna och deras puppor! Stora är de också.......

Annars då på semesterns dag 2...jo men herregud så jag slappar....ingenting blir gjort.
Tror det kallas avkoppling att tillåta sig själv att göra ingenting.
Ja lite har jag gjort. Inte kan väl jag sitta helt stilla.

En tur med Cadillacen har det blivit....gungade fram som på de sju haven. Var till en för mig ny loppis....mumma!

Slutligen så kom jag precis in efter att gjutit två plintar. Har väl redan sagt att jag ska göra en gammaldags torkställning i trä Ni vet...Trodde plint jobbet skulle bli ett rent h......te. Plintbetong....jag säger bara plintbetong.

Gräv en grop...häll ner betong pulvret, ner med plinten/spjutet.......häll på med vatten. Har Ni hört....behövs inte blandas....halleluja!Hoppas Ni har det fint mina vänner!!!!

Dags att springa iväg i semesterlandskapet....

11 kommentarer:

 1. Läcker spindel....
  Imorgon då börjar min efterlängtade semester.....
  Då skall jag gjuta i cement en bordsskiva till mitt sydmaskinsunderrede....men först skall jag vila några dagar först..... så jag får kraft att ta mig an jobbet.
  Kram och det bästa till dig från Raina

  SvaraRadera
 2. Trevlig inhysing ni har i jordkällaren. Vi har fladdermöss vi. Små äckelsöta rackare.
  Jag går inte in där sen en av dom trasslade in sig i mitt hår...
  Måste prova den cementen. Jag funderade också på en sån torkställning ist för den urtrista vanliga i ful alumnium med slokande grådassiga snören.
  kram
  elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Uj uj...skulle nog huka mig ordentligt om jag skulle gå ner i den källaren! :) Hos mig är det "skifferspindlarna" som skuttar omkring på de varma gosiga skifferplattorna. De är gråa de rackarna, försöker se ut som skiffer och bli osynliga.

  Det är bara bra om man kan slappna av lite. Själv så har jag lite svårt att sitta...man tittar runt bäst man sitter i sommarvärmen och njuter och så ser man...tja nåt...som ska åtgärdas, planeras, vattans, dras upp, mm mm. :)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Aha, du börjar med sommarrysare du morbida lilla dam... ha ha tur att jag inte är rädd för spindlar... det där plintgjuteriet låter nått för mig... ta det lugnt nu... kram jeanette

  SvaraRadera
 5. Jag ryyyyyyser spindlar är inte vackra det är helt enkelt paniiiiik äckliga. Huuuuu, jag tappade fokus helt. Vad var det du skrev sen....jo just det betong. Häftigt med torkställningen, ska bli kul och se hur det projektet blir. Säkert kanon!
  Ha de gott på semestern, du verkar ha startat helt rätt iaf med att slappa och loppa :).
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 6. De där jättespindlarna är fina och spännande. Vi har de också i vår jordkällare. Begriper inte hur de vill bo så svalt.
  Iochförsig föreslog gubben häromdagen att vi kunde sova i jordkällaren, nu när det är varmt inne, hmmm...??
  Hulda

  SvaraRadera
 7. Christina.W2010-07-02 14:49

  Önskar dej en underbar semester/kram

  SvaraRadera
 8. Det var fina bilder och du har fullt upp ser jag :) det har vi också .men det är för att vi åker ut hela tiden .. är ju nästan aldrig hemma nu så min dator rostar väl ihop snart ;)

  SvaraRadera
 9. Gillar bilden på spindeln! Härligt med semester, jag gör oxå mest ingenting..bara det nödvändigaste o det jag har lust med. Man har hela vintern på sig sen att göra allt det tråkiga..
  Ha en skön dag!
  Kram Git

  SvaraRadera
 10. hua de är verkligen läskiga de där,
  ryser av den bilden,
  tur iallafall att det ej finns giftspindlar här i Sverige,
  Kram i värmen

  SvaraRadera
 11. HEJ ! jA, NU ÄR JAG HÄR IGEN, KÄNDE IGEN SOFFAN i Nyrokoko.Vet ej om jag skrev ngt innan. Verkar som jag drar mig till alla som fotar småkryp.Engströms foto han plåtar och så insekter.Det finns onekligen milliontals olika insekter.Men alla inte lika ursäkta uttrycket,äckliga.Som barn stoppade jag ofta småkryp i hembiträdets byrålåda, för att få höra hur hon skrek och levde om.Det har jag fått igen många ggr. Kram Misan

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee