lördag, juli 17, 2010

Så underbar....

.....så helt såld är jag på denna original asken.....fylld till bredden av knappar & nubb....vackert inslagna små paket.

Här kommer ytterligare ett härligt charmigt fynd jag gjorde på den auktionen vi var till för ett par veckor sedan. En gång i tiden la någon av makarna i hushållet dit sakerna ....där har de sedan fått ligga och så kommer de att förbli.
Nubben utan huvud kan jag få användning av men annars så älskar jag bara synen av lådan. Värt 250:- ...ja för mig!

Här springer semester veckorna iväg och jag njuter i fulla drag. Tar var dag som den kommer och följer fullt ut mitt hjärta av vad jag/vi har lust med. Så blir en ledighet bäst för mig...ja för oss kan jag nog säga!
Denna fantastiska sommar vill jag inte springa ifrån utan känna in varje sekund. Förr var det så viktigt för mig att strukturera upp semestern.....blev lugn då...idag mer stressad!

Igår plaskade jag i vågorna vid en av Göteborgs salta stränder....så gott att vara vid havet!

Idag var jag vid en auktion här i skogarna....så härligt lätt det är att transportera sig! Bara att slänga sig i bilen när lusten faller på!

Hörs snart igen,

11 kommentarer:

 1. Fint fynd! Låter som du spenderar din ledighet på ett väldigt skönt sätt. Ha de fortsatt gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Hej Anne-Lee!
  Ser att du också är inne och skriver lite på bloggen.Visst har vi det skönt, njuter så denna sommar av att vara ledig..... vädret gör väl sitt till.
  I går var jag på banken och skrev, så nu har jag sålt mitt föräldrahem till min bror.Känns så bra att lämna det bakom sig, känns också bra att släktgården nu ägs av min bror.
  Vilken underbar låda är så härligt med sådana fynd.Hade tänkt gå på en ute auktion idag men tyvärr var det så regnigt så det kändes inte lockande.
  Önskar dig en fortsatt bra semester och ta dagen som den kommer,det skall jag försöka göra.
  Kramar från Raina

  SvaraRadera
 3. Godmorgon vännen ! Vilket charmigt fynd , väcker tanken på vem som har packat in sakerna så omsorgsfullt. Låter som du har en riktigt skön semester , precis så som en semester ska vara . Ditt zinkbadkar , med alla sakerna runt om , ser så mysigt ut !!! Ha det gott och fortsätt njut ! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera
 4. Åh men hallå...absolut värt varje krona..jag älskar sådant oxå..det är som själva livet finns i asken..så makalöst härlig du...du är en fena på att hitta fina saker du..och jag önskar dig all lycka på din fortsatta upptäcktsfärd bland auktionerna här i skogarna..

  SvaraRadera
 5. Christina.W2010-07-18 08:44

  En underbar liten ask...jag har några gamla Cloetta burkar som jag älskar....visst är det skönt när man inte MÅSTE göra massa på sin semester, utan man kan ta dagen som den kommer, det blir nog så när barnen blir större....sköt om dej /kram

  SvaraRadera
 6. Ser att du gjort så fina fynd och jag skulle vilja göra detsamma. Men här finns grejer så det räcker och blir över så jag borde beläggas med köpförbud. I denna värme som varit har jag heller inte orkat ta hand om hemmet som jag 'borde'. Lyssnar på böcker, stickar och läser bloggar i stället. Jag har ju för jösses semester.

  Hadebra!

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt fynd! Precis i min smak.
  ha en bra vecka önskar
  elsamarianne

  SvaraRadera
 8. vilket fint fynd och va härligt det är med sommar och semester:)

  SvaraRadera
 9. Hej Anne-Lee.
  Helt klart värt pengarna för dessa underbart vackra stilleben kan man säga.
  Bra att njuta av var dag, klokt tänkt.
  Sköt om dig.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 10. Hallojsan!
  ja det låter verkligen som om du njuter av ledigheten i fulla drag! Precis som det skall vara!
  Fynd har ibland ingen övre prisgräns! Vill hjärtat ha ngt får plånboken betala! ;)

  ha en fortsatt bra sommar!!

  Kramis Sanne!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee