söndag, oktober 10, 2010

Iphone

Har hittat urskoj redigerings "appar" hos Apple för Iphone. Finns hur mycket som helst......jag har hittills blivit nöjd med de som är gratis.

Titta vad man kan göra med en näve tomater!!!

Nu måste jag höra med Er som vet hur det fungerar. För ett par veckor sedan blev mitt kortkonto kapat och jag har grunnat länge och väl hur det kan ha gått till.
Vid installationen av Iphonen så var man tvungen att lämna ut sitt kortnummer för ev. köp av applikationer. Gjorde det motvilligt.....en vecka senare var kortet kapat. Måste berott på detta!

Så nu undrar jag om man kan betala "apps" på annat sätt än att behöva lämna ut sitt kortnr.? Har försökt köpa Apps igen men Apple vill ha kort nr. .....vilket system!!!!

Ja detta blev ett litet teknik inlägg.....det är lite pyssel med denna telefon...iallafall för mig!

Vilken helg vi haft....sol,familj,löv,elda,växthus,god mat + klädmarknad...dessa ord sammanfatttar helgen ganska bra.

Ha en fin solig vecka nu alla...


6 kommentarer:

 1. Hej !
  Höll ju inte på att känna igen mig, men så fick syn på Dig,jaha tänkte hon har bytt utseende på bloggen.Eller var det så längesedan jag var inne hos Dig, så jag glömt hur det såg ut.
  Måste berätta att jag fick vara med och dela en award hos Eva "Skatans tankar" som hon i sin tur var med och delade hos Ingrid på Stenstugu,Livet efter 70" hon skulle välja ut 5 som hon tyckte var värd den, och då valde hon lilla Mi. Kul. Men jag har ändå bloggtorka.Händer ju inte så mycket i min vardag, att det finns något att skriva om varje dag,för då blev det ju samma jämt, gör ju samma saker varje dag.Fast nu åker jag inte till X:et.För många sa åt mig sätta stop för detta åkande, som höll på att ta kål på mig.En gång i veckan, om det är något speciellt han vill ha, nu i Fredags fick jag ränna runt på stan leta katt-torrfoder Bilanx senior, innekatt.Fanns inte, fick nöja mig med bara senior.Köpte en annan sort också IN-HOME.

  Hoppas det är bra med Dig och de Dina. Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Oj, hur blev ditt kort kapat? Jag spärrar mitt kort för internetköp och öppnar det bara när jag absolut måste. När man loggar in första gången på Apple så får man skriva in numret, sen blir det *** varje gång man köper till appar. När jag bytt dator så har jag fått lägga i säkerhetskoden som står på baksidan av kortet. Då låter jag kortet vara öppet till "köpet/nedladdningen" av appen är klar, sen stänger jag kortet igen... Du kanske inte har den funktionen på ditt kort hos din bank?
  Det är enda gången jag använt mitt kort på Internet, det är hos Apple...annars är det no-no.
  Jag måste också fixa sån app. Kul. Har du drabbats av bilder som roterar när du lägger upp på blogger, förresten? Det är retigt... men nu vet jag varför i alla fall...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. det är min internet-bank Handelsbanken som har så att man kan låsa kortet för internetköp ock utlandsköp.
  det går inte att ladda appar utan att ha ett kort kopplat till Apple. men jag har laddat flera ggr sen utan att jag behövt skriva in nåt. hoppas du fattar vad jag menar. det blev lite snurrigt.

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt för dej att kortet blivit kapat. Jag vet inte hur det funkar. Vill inte uppge mitt kontonummer på internet.
  Hoppas att allt ordnar sej för dej med kortet.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Men rackarns.... vilket djävla sätt.... Det där med inköp av appsar... Ler. är inte något för mig... har fortfarande en Nocia 3310... from way back... ler.Allt gott till dig denna vecka. kramar J

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee