tisdag, oktober 12, 2010

Vid brasans sken
Vår brasa i "röda rummet"...japp en hårt redigerad bild...men det är kul! Ville kolla hur jag kände för vit shabby chic....nä jag är en färg människa ...så är det bara.

Rummet har en mustig röd färg,mörka möbler,fransar,tofsar,guld.
När brasan tänds är det speciellt härligt härinne. Så nu har jag laddat med ved som räcker till två brasor.....gillar denna årstiden då det är mer okej att "kokona" sig inne....ingen stress!

Ha en fortsatt fin kväll,

Ja titta...laddade upp fotot igår kväll för att fortsätta nu! Varför kan man inte ändra datum på blogger el. varför ändras det inte.
Hade varit kul om man kunde förbereda inlägg för kommande dagar.

Trist om man som nu får tisdag hela veckan då...

14 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut! Hade varit skönt att ha en brasa en jag får nöja mig med raggisar, det funkar också :) Visst är det kul att vi alla har olika stil. Man får så mycket idéer och inspiration av att se andras hem.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. hei på deg.
  leenge siden vært hos deg,men nu er jeg her,
  nydelig bilde,men det hadde vært koselig å se rommet i all sin farge prakt..
  ønsker deg en nydelig kveld,
  varm klem fra sylvia

  SvaraRadera
 3. Fin bild, men jag är röd på alla håll o kanter så 'röda rummet' hade jag föredragit att se i rött. Kanske en annan gång?

  Att ändra datum och förbereda kommande dagars inlägg är konstigt att det inte går på blogger. Jag kan det på WordPress, det är kanonbra.

  Harebra!
  Anna-Anmaja

  SvaraRadera
 4. Mmmm jo men jag förstår att du har det färgrikt ..du..det är gott nu när blåsten viner o brasan värmer gott..

  SvaraRadera
 5. Så här på höstkanten är det inte fel att sitta i sitt vardagsrum som är helt täckt av mörka bokhyllor upp till taket (förutom dörrar, fönster och kakelugn). Böcker har en viss förmåga att ha olika färger. Såg i nån tidning att man kunde ställa alla i samma färger ihop.Jättesnyggt. Men då kunde jag inte se dom tillsammans, som jag samlar på... har dille på att samla på mig allt som vissa författare skriver. Och dom har inte samma färg på böckerna, de rackarna...Vilket dilemma--hi hi.
  Ett litet tips i bloggningen. Om jag inte blir klar med ett inlägg så sparar jag det som utkast, och nästa gång gör jag nytt inlägg, kopierar det gamla osv...bilderna är då uppladdade och klara...lite omständigt kanske, men..
  ha det gott
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 6. Det låter som om du myser till det ordentligt med både färger och brasa i höstmörkret :)
  Ha en underbar kväll.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Christina.W2010-10-16 09:33

  Visst är det härligt med en brasa nu när det är kallt och mörkt ute.....har inte lika vacker öppen spis som du men våran braskamin duger gott ;) ha det gott min vän!

  SvaraRadera
 8. mmm va mysigt du har det,
  kram i höstmörkret,

  SvaraRadera
 9. Ja, det är jättekul att redigera! Och vilken mysig eldstad minsann!

  Stora kramen
  Lisa

  SvaraRadera
 10. Hej Anne-Lee!
  Tack snälla för din rara hälsning om min resa.Ja förra gången är nästan på dagen ett år sedan och då hade vi precis begravt min mor. Känns bättre att åka i år.
  Det var ett tag sedan jag var inne hos dig både här och på FB men de senaste veckorna har gått med väldig fart har inte blivit så mycket tid till roliga saker. Men nu skall jag vila för nu känner jag av stressen både i nacke och mage.
  Tänker på dig ibland och undrar hur det går med ditt lyxåk.
  Kram på dig och ha det så gott, vi hörs igen när jag kommer hem med lite färg på mina vita kinder och mera utvilad!
  Raina

  SvaraRadera
 11. Jag ska verkligen lägga det på minnet..bakom Grand..jepp noterat.. :)

  SvaraRadera
 12. Tack för din gulliga hälsning! Nej inte en snöflinga har det kommit idag, trots alla varningar. jag gillar annars snö, men det kan vänta lite till tycker jag som inte fått på vinter däcken.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 13. Uschdå kortkap! Jag är ju så omodern, så jag vet inte vad apps är. Men jag överlever utan det.
  Jo, är det inte Live Writer du kan använda när du vill förbereda inlägg till kommande dagar. eller så begrep jag inte riktigt hur du menade. Men kika på Windows Live Writer, så kan du själv avgöra om det är till någon nytta.
  Hulda

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee