söndag, oktober 03, 2010

Time pass by...

Förra helgen drog vi hela familjen till krokarna runt Tingsryd....där finns en bilkyrkogård - KYRKÖ MOSSE - som min man länge önskat se.

Själv ser jag det vackra i bilvraken...ser själen ! Känns faktiskt väldigt levande att vandra runt där......så mycke kärlek i varje fordon.....den ger mig energi!
Många ägare som rustat sin bil.... lagt ner en massa tid och omsorg...till en dag då den hamnade hos en ägare som använt den som reservdelsbil!
Kändes verkligen som en kyrkogård där de låg på rad.....en del snart övertagna av moder natur själv.

15 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder och på nåt konstigt sätt passar bilarna in i den gröna murriga granskogen! Vackert!

  SvaraRadera
 2. Vilken upplevelse att vandra omkring bland alla skalen, hadde själv inte haft något emot att vila på en så vackert ställe mitt i bland träden.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Godmorgon Anne-Lee, hoppas du har vaknat till en underbar måndag!
  Vilken häftig kyrkogård ni besökte och vilka bilder, så duktig fotograf du är.Vilka härliga bilmodeller de är inte från igår.
  Tar tydligen tid att bryta ned dessa för moder jord men med värdighet går de hädan. Detta vore något för min man att se. Han samlar på gamla vrak...hoppas jag är inte inräknad i den samlingen.
  Ha en bra vecka!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 4. God morgon.
  För det första: jag gillar din nya höst-header skarpt-
  två: dina bilder på bilarna är "pure art" och jag skulle gärna se dom i en foto-almanacka el liknande...Dina bilder slår deras hemsidas bilder med hästlängder. Vilken perfekt tid med alla löven. Man kan riktigt känna doften av jord, höst och olja...
  Tack för dina rara inlägg
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Har hört talas om etta ställe, men aldrig vart där. Kommer ihåg att det stod skrotbilar övervuxna med mossa runt i skogarna när jag var liten...Ha en fin måndag!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 6. Jag har sett bilder därifrån Tingsryd, bilkyrkogården i Kyrkömosse och jag njuter av dem. Dina bilder är också helt underbara och jag kan tänka mig att det är en fantastisk och kuslig känsla att gå där 'på riktigt'! Varför har jag inte tagit mig dit? För nära kanske, eller för långt... att cykla.

  Harebra!
  Anna

  SvaraRadera
 7. Godmorgon min pärla, så otroligt vackra bilder.. jag blir alldeles förstummad... har aldrig sett något liknande... En del med mossa på som ett rofyllt täcke... oj har tittat en lång stund... kan inte slita mig... Den där turkosa skåpbilen.. oj så vacker... Nästa gång måste du ta med en blomma och lägga där... lova!!!
  Fick du någon idé om prissättning på möblerna ?
  kram J

  SvaraRadera
 8. Alltså det här är rena rama konsten..du..oj..vilka bilder..du är en fena med kameran ..du..hela jag leer..mmmm som jag njuter..måste titta igen..du det ser ut som om det ligger en Austin där..en sådan hade mina föräldrar som sin första bil..:)

  SvaraRadera
 9. vilka spännande bilar som fanns där,coola bilder,
  kram

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder!
  Som nybliven smålänning och gammal fordonsentusiast verkar det här vara ett måste. Din man har min fulla förståelse :-)

  SvaraRadera
 11. Vilka spännande bilder men sorgliga också. Känner vemodet.....
  Ha en fin kväll!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 12. Hej vännen ! Måste ha varit en helt fantastisk känsla att gå där , ser nästan lite spöklikt ut på bilderna !! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera
 13. Awh, och jag blir varm av att titta på dig!
  Längtar tills du kommer och bor hos mig! Det ska bli så mysigt!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee