söndag, december 20, 2009

Det är mysigt nu....



......pyntat...städat....nu är det bara att ta lite vart efter...känns bra!!!

Vilken underbar vacker dag...tyvärr hann jag inte vara ute så mycket...men men det kommer andra dagar!
Satte igång en brasa nu.....knastar fint. Igår inhandlade vi alla paketen...gick snabbt och smidigt...Himmel vilket trist inlägg..har gjort det...har gjort det....rpt......

Tar lite roligare saker.....
Fick för ett par veckor sedan en fin Award av Birgitta med bloggen
Utsikt från vävstugan....Tack Birgitta...tack också för de fina orden!

Under den här veckan har jag fått julkort......
Stenlycka och Pysselpalatset överraskade mig ordentligt....så gulligt av Er!!
Blev riktigt rörd skall Ni veta......Tack tjejer!!!

Nu vill jag önska Er alla en skön fortsatt fin 4:e advent,

26 kommentarer:

  1. Här har också varit en underbart vacker dag som jag passat på att njuta av lite utanför mina fyra väggar. Igår låg jag på soffan och hade maginfluensa, så idag fick jag fixa allt i turbofart som jag skulle gjort då.

    Trevligt med julkort, men iår har jag varit lat, så jag får skriva nyårsbrev i stället. Det brukar uppskattas - tror jag. Då skriver jag lite mer än bara Godjul å Gottnyttår.

    Hoppas du gör dej en fin söndagskväll och tänder fjärde ljuset.
    Anmaja

    SvaraRadera
  2. Här har det var ganska grått väder idag och det har kommit små snöflingor hela dagen och luften har varit kall. Vad skönt att du är klar med nästan allt. Det är inte jag. Har åkt på en förkylning nu också och ryggen vill inte att jag ska städa.
    Men jag tror det blir jul ändå.
    Önskar dej allt gott. Sitt framför brasan och njut nu.
    Kramisar Birgitta.

    SvaraRadera
  3. Härligt med en brasa som man kan sitta och mysa framför :) och va gott att allt är handlat klart :) då kan du slappna av nu under de sista dager du jobbar nu innan jul :)
    kram :)

    SvaraRadera
  4. Så mysigt du gjort!! Tittar in till dig för att önska dig en riktigt Härlig Jul!! Vi åker till Jämtland i början av veckan men man kanske skulle ha stannat hemma..Sååå vackert vinterlandskap!! Det är vi inte bortskämda med till jul precis!
    Ta hand om Dig och dina Nära!!
    Stor Kram//Ulrica

    SvaraRadera
  5. Bra att du nu snart är färdig med julstöket och så kul med julkort! Brasa låter mysigt. Har också försökt ha en mysig dag men det lyfter liksom inte när Mini inte är hemma. Nåja hon kommer imorgon och då blir allt som det ska igen.
    Må gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  6. Du är den vackraste varelse jag skådat på denna jord! <3

    SvaraRadera
  7. Ja nu är det mysigt och du verkar ha full koll på julen..mmmm julkort gör människan glad..så är det..kanske är du som jag ..njuter av adressen handstilen frimärket..ha ha..det gör verkligen jag..

    SvaraRadera
  8. Ja fjärde advent! Vad fort tiden går, säger jag i år igen. Samma sak nästan varje år, men för vart år som går så blir det värre, liksom, att tiden bara försvinner utan att man vet vart. Städa...har jag inte gjort ännu, eller jaa tre labbar som släpper päls just nu gör att det för varje dag ligger svarta "saker" på golvet, päls. Så det spelar ingen roll hur mycket man städar. Men det kanske är bra för då slipper man ju!! :)
    Ha det bra!!

    SvaraRadera
  9. Vadå tråkigt... skärpning Anne-Lee.... det är ju det som är kul att höra vad ens vänner gör där uti i deras egna lilla del av världen... Ha nu en riktigt kul sista vecka (eller del av vecka) innan jul.... kram Jeanette

    SvaraRadera
  10. Det kallar jag mys!!

    HÄRLIGT!!!!

    SvaraRadera
  11. Ja, fast många listor blir det... Känns som att jag inte har riktigt koll på läget direkt. Men det lär väl bli julafton ändå.

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  12. Det var en mysig bild! Och låter bra att du kan mysa nu! Här är också det mesta helt under kontroll och klart inför julen. Men vi tar det lilla lugna förstås. Och äntligen har det slutat snöa! Vi har fått vår beskärda del nu, det räcker med att ha varit insnöade två gånger på fyra dygn! Men nu är allt plogat och det går att ta sig fram. Just nu eldar jag i vedspisen i köket och myser!
    Önskar dig en Riktigt Mysig och Skön Jul!
    Hulda

    SvaraRadera
  13. Visst är det mysigt nu......
    Önskar dig en mysig julvecka!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  14. guuud vad mysigt med en öppen brasa....låter så fridfullt!

    SvaraRadera
  15. I really can't stay
    (but baby it's cold outside)
    I've got to go away
    (but baby it's cold outside)
    This evening has been
    (been hoping that you'd drop in)
    So very nice...

    Jag sjunger här på andra sidan..hör du mig :)

    SvaraRadera
  16. Att välja glädje av Kay Pollack..jag har sett hans filmer med..ja nu är det Ernst..:)

    SvaraRadera
  17. Jag kan tycka att Ernst är lite too much ibland! Men ändå så sitter man där ;)

    SvaraRadera
  18. Ja jag blir som en liiiten unge i kälkbacken, vi älskar verkligen att åka pulka!
    Ska komma in mera snö imorgon, underbart mysigt. Imorgon (innan snön kommer) ska vi handla maten o städa..sen e det bara att njuta!
    Kram Git

    SvaraRadera
  19. Hej Vännen!
    Nu är det fullt upp i julstöket och även på jobbet. Idag har jag och min man handla de sista julklapparna och imorgon åker vi till Motala för att fira jul hos vår son och hans familj, men först skall jag jobba ikväll och imorgon förmiddag. Det skall bli så roligt att få fira jul med barnbarnen. Det är en jobbig jul i år ,jag längtar så efter min mor, då är det bra att få vara hos sina barnbarn.
    Hoppas jag hinner gör ett inlägg på min blogg före julafton om inte önskar jag dig en Underbar Jul med dina kära. Många goa kramar från mig!!

    SvaraRadera
  20. Ville bara titta in en stund! :)

    En riktigt God Jul
    och ett Gott Nytt år
    vill jag önska dig och dina kära!!!!

    Kram Sanne!!

    SvaraRadera
  21. Hej vännen!
    Önskar dig en underbar jul!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  22. men guu va mysigt GOD JUL önskar jag dej

    SvaraRadera
  23. Glöm inte andas Mrs L...lugn och fin..:)

    SvaraRadera
  24. Hej Anne-Lee!
    Jag tänkte bara kika in och önska dig en riktigt fin och mysig jul!!
    Tänk, imorgon är det julafton!! Helt otroligt... Först väntar man.... väntar och väntar.... och sedan är plötsligt den stora dagen här!!
    Ha det bra!
    Kram Sari

    SvaraRadera
  25. Jag ääääälskar när du sjunger för mig ..himmel så glad jag blir..mmmm jag hade gärna skickat ett julkort till dig Mrs Lee..men du fortsätter att leka lite Greta med mig..och det gör absolut ingenting..för jag tycker så mycket om dig precis..så här....tipp tapp på dig själv..mmm vinet är gott efter glöggen..och uppesittarkvällen har precis börjat..ha det bäst..

    SvaraRadera
  26. Men herre jösses...nåt så underbart med höga marshaller...jag dånar..känns som en film..en sån där tårdryparamerikanare...hälsa din familj att jag diggar deras tilltag såpass!!! Hatten av!!! Du..samma här Rocky Road har kidsen fixat nu och nu smaskar dom på skinkmackan och nu ska gubben och jag också ta en macka och en stadig pärla till det....måste smaka av snapsen...skåååål!!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee