fredag, december 25, 2009

Gomorgon.....



....ja nu är det slappt må Ni tro....frukost kl.11.30...då e de slappt!

Hela dagen kommer gå i samma tempo...
Dagen igår var soft och jisses så trött jag var...efter allt ståhej så gick luften ur mig.

Gick och la mig efter paketupptagning medans resten av familjen såg på film utanför dörren...soft! Sedan såg vi alla en rolig komedi....mysigt...med godis i handen och något läskande för strupen!
Hela dagen så var det något som skulle ner i magen....
Det hör julen till...

Just nu pysslar barnen med julklappar....det är lugnt och stilla...

God fortsättning,

11 kommentarer:

  1. Här går det också i sakta gemak!

    God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. God fortsättning hos dej oxå.Här vräker snön ner stora snöflingor som 5 kronor.Ha en mysig juldag vännen Kram Rita ♥.

    SvaraRadera
  3. Kikar in och önskar dig en fortsatt mysig julhelg! Ja det är massor av gott att äta...jag är nästan mätt fortfarande efter gårdagen, men nu ska jag smaska mera!

    SvaraRadera
  4. Mmmm du jag älskar när det är lugnt o stilla..precis så är det här med..mmm du jag tycker om att få titta in hos dig..så härligt du har det..jag känner att det är mycket kärlek hos er..mmmmm på dig..

    SvaraRadera
  5. Har oxå firat 20 årig bröllopsdag nu i december - men någon morgongåva fick jag inte! Däremot en gåva från Body Shop;-))
    Däremot ska familjen resa till värmen för att fira makens 50 års dag och då ska vi njuta av promenixer i sol och värme!

    SvaraRadera
  6. hei' nydelige dager nå,
    godt å slappe av lenge å ha sene frokost.
    ønsker dere en frtsatt god jul.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  7. Hej AnneLee.
    Viken helt underbar övervaskning dina kära hade gjort till dig, med alla marschaller.De är nog glada för att du finns.Och så fint bord du har i det härliga fönsterrummet.
    God Jul och gott nytt år på dig.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  8. ja,verkligen, alltid ngt som ska ner i magen... rätt ord :-) gott o härligt!!!

    SvaraRadera
  9. Mmmm...det ser härligt ut hos dig, varmt, ombonat. Kan se hur kidsen sitter runt det härliga bordet och prata i mun på varandra om klappar och julen. Oj..ja det är slappt nu. Sitter här i särken och sörplar kaffe. En dotter som sover fortfarande och maken fick motvilligt gå ut och ta tag i lilla traktorn, vi är insnöade kan man lugnt säga. Hade vin, ost och chokladprovning igår med 8 vuxna....så med barnens glas har jag ca 70 glas att handiska nu..ha ha ha...men vilken lyckad kväll! Underbara härliga jul...det är belöningen att slappa nu när det är städat och pyntat...fridens lilja på dig kompis!

    SvaraRadera
  10. god eftermiddag, kära Anne-Lee så här på annandagen.. vill bara önska dig och de dina en riktigt god fortsättning, kram Jeanette

    SvaraRadera
  11. Men nu tror jag minsann att även Mrs L varvat ned och bara softar..det är ju lite mer än härligt att bara få tassar runt och ha det bra..svägerskan med man har varit här..umgåtts skrattat haft det mmmm så trevligt..nu blir det lax på menyn..gott gott...

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee