söndag, december 06, 2009

Snart...en stund för relax...






Så är snart den här helgen tillända......helgen har varit väldigt lugn och skön....tur är väl det då veckan som kommer ,kommer innehålla väldigt mycket klassfester + luciakonserter....närmare bestämt 4 st.

Så det är bara att putsa festskorna och slänga sig iväg.....

Ha en underbar vecka alla Ni fina......

13 kommentarer:

  1. Hej, ser att jag är först idag:) Ja de var många fester det men så blir det väl när man har många barn. Har också 4 fester att avverka i veckan trots att jag bara har ett barn:). 3 julfester och en födelsedag, ska bli kul:). Skönt att du fått en lugn helg, det har jag också haft, bara gjort sånt som är kul och ger energi.
    Må gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad trevligt med alla luciafester och klassfester. Vilken härlig vecka du har framför dej. Njut av den, snart är barnen vuxna. Här har vi faktiskt snön kvar än. Ska till stora staden Karlstad i morron. Inget jag ser fram emot, har 12 mil enkel resa. Min rygg är fortfarande inte bra, så här blir inget gjort. Har haft en riktig vilodag idag.
    Önskar dej en härlig vecka med mycket festligheter.
    Kramisar Birgitta

    SvaraRadera
  3. hei.
    god kveld til deg.
    ja du har mye på programmet til uka...
    blir jo gøy.
    å kjekt når det er ver,
    vi skal nok bake litt til uka,prøve oss på kranse kake.
    ha en fin kveld ,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Ja, jag märker också att jag inte hinner med bloggandet som jag skulle vilja.... Jag hinner med att göra inlägg lite då och då, men sedan finns inte så mycket tid till att kika in hos alla andra... Här har jag också missat en hel del kul att läsa, ser jag.
    Det låter som du får fullt upp nästa vecka. Jag har ett julbord med arbetskamraterna inbokat. Det ska bli kul! Kul att träffa kollegorna på det sättet, innan allvaret börjar igen efter jul.
    Ha en fin vecka!
    Kram Sari

    SvaraRadera
  5. Aha...men hallå..jag ser en skymt av ditt nya badrum här..mmmm så pass fint..

    Jepp samma här..festerna avlöser varandra hela veckan..bäst att vädra den lilla svarta.. :)

    SvaraRadera
  6. Jag anar ett lyxigt badrum i bilden, Blir lite extra avundsjuk för här har renoveringen av badrummet, husets viktigaste rum, inte kommit igång ännu! Men blir inte avundsjuk på alla julfesterna, som är ett avslutat kapitel i vår familj (barnen är för stora). Men när man hade alla fem igång, pust!

    SvaraRadera
  7. Hej,
    Du är en pärla, tack för de varma och härliga orden. Sparar dem i en vrå i mitt hjärta. Det kom verkligen i rättan tid. Lite grus i maskineriet... Jag fick ett utbrott härförleden... Vad jag kallar köksutbrott.... man skriker en stund sen är det borta... men jag glömde att bräckliga kvinnoblomster inte klarar raka rör.... Hantverksgruppen på 13 brudar går mig på nerverna ibland.... så mycket skitsnack så lite konkret. Så kom då dina ord... och plåstrade om mig. Tack snälla rara. Känner mig också hemma med dig... Du får mig att skratta och må gott. Massor med goa kramar till Dig Anne-Lee
    Jeanette

    SvaraRadera
  8. Ja nu blir det en hektiskt vecka.. om jag skall vara ärlig så tycker jag det blir för mycket denna månad .. det blir lite för stressigt för min smak..men barnen gillar det ju och det är det som är viktigast :)
    kram

    SvaraRadera
  9. Hihi tackitack! :)
    Jag har köpt biljetter för hela familjen, så det är bara att dyka upp! :) 18:00 börjar det! Gunnel och farfar dyker upp också! Vad skönt att huvudet känns bättre!

    Puss!

    SvaraRadera
  10. Hej Anne-Lee! Vilken vecka du har framför dej, med alla fester. Kan vara kul med fester men kan bli för mycket ibland. På söndag har vi 2 födelsedagsfirande samt luciafirande i kyrkan så man får väl dela sig hihihi, vill ju se tjejen sjunga i kören och den mellantjejen skall firas samt sambon skall firas med vänner, ja det får bli som det blir den dagen.
    Ha en skön vecka
    Kramiz Britt

    SvaraRadera
  11. Veckan kommer att gå i kanonfart...med allt som ni ska iväg på...härligt med lite julfester..

    Är det ditt kommande badrum på bilderna ?
    Hur häftigt blir inte det...

    Ang nos-grimma till hund
    Nej, det är inte såå enkelt.
    Pröva att läs lite om klicker träning...om du vill...ring mig..mitt telefonnr står på
    min kennelsida..

    Kram
    Eva

    SvaraRadera
  12. Hej!!
    Visst är det skönt att mysa och bara vara också!! Fast man får ruskigt med energi av att hitta på roliga saker också!! Hoppas du får en underbar vecka i dina nyputsade skor!!
    Kram//Ulrica

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Hoppas du har en underbar vecka med konserter och klassfester.
    Kram på dig!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee