tisdag, april 13, 2010

Lite prylar....

..i hall fönstret.
Detta lilla stilleben pryder fönster hyllan just nu för att snart få ersättas med något annat. Att det blir något med en vacker patina kan jag lova.....

Gamla prylar...dessa gamla prylar som har används utav generationer...åh vad jag älskar sånt! Har alltid tyckt om denna inredningsstilen.....
Tycker om många inredningsstilar...gillar den trendiga moderna med...det avskalade,...men inte att bo i !

11 kommentarer:

 1. Mmmm som taget ur en inredningstidning..det är mycket urtavlor nu..och jag tycker det är sååå dekorativt..jag gillar ditt stilleben..en installation som ser så pass härlig ut..

  SvaraRadera
 2. Patina ... ett av sambons älsklingsord!
  :)

  SvaraRadera
 3. Halloj, håller med, snyggt med avskalat ...på bild..Efter vinterns och julens tema om AliBaba så har det violetta hållit sig kvar. Mörkt violett och purpur.. lita gamla Zigenarstuk. Om du förstår. Skickade efter Gudrun Sjödens heminredingsinspiratinskatalog... och är helt såld... Svindyrt... men man kan ju norpa stilen. Eller hur. Ditt arrangemang med trådrullar lås och klocka är helt ljuvlig.
  Hoppas livet är ditt som du vill ha det.. kram Jeanette

  SvaraRadera
 4. Visst är det så, det strama strikta i inredning är skitsnyggt, själv kämpar jag nu för att få en mer "lantlig" stil... Går sådär ;-)

  SvaraRadera
 5. Du har en jättehärlig blogg! Kommer gärna tillbaka Kramar Susanne

  SvaraRadera
 6. Älskar gamla och nya saker i en härlig blandning!! (dock inte så minimalistiskt här inte..!). Länge sedan jag tittade in till dig!! Hoppas allt är bra!
  Mvh Ulrica

  SvaraRadera
 7. ingen minimalism här heller, har också alltid varit för loppisfynd sedan barnsben, så just nu är jag väl helt rätt :) Nej, för mig är hemmet en plats för personliga prylar, gammalt och nytt i en salig färgrik blandning :) Fint foto!!

  SvaraRadera
 8. Vilket mysigt stilleben, jag vill pillra på de där sakerna. Det är ett säkert tecken på att det är fint:). Gillar också sådant som har en känsla och historia bakom sig och att det syns att det är använt.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 9. Hej!Kikade in lite...
  Jag håller med dig, historiska ting ger mer liv och berättar något, personliga stilar berättar också mer om personerna som bor där. Minimalismen är snygg men ack så anonym.

  P.s Vilket vackert hus du har D.s

  Mvh/ M-L

  SvaraRadera
 10. Här en till som gillar många olika stilar och kör själv med lite blandning och lite rörigt, men ordning i röran som bara jag kan se. Ha ha ...

  Anmaja

  SvaraRadera
 11. Vilken trevlig blogg du har, roligt att hitta en till familj som flyttat ifrån Stockholm ner till småland:)
  Vi flyttade ner för 1 år sedan.
  //Camilla

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee