söndag, april 25, 2010

Rally.......
...i trädgården blev det igår minsann!

Black & White möttes.....Black visade sig vara en hona...en bastant dam som tillhör försvaret-en tuff hund! Eijva.....är hennes namn.
Två tikar kan vara lite svårare att tussa ihop har jag hört.
Eijva är den första tik Akita träffat. Mötet var för mig lite läskigt....Akita var tyst och var nyfiken...ville nosa på Eijva.
Eijva däremot skällde drog hårt i kopplet...högg med munnen då Akita närmade sig. Jag berättade min oro men husse visste vad han gjorde..efter en stund blev Eijva tystare och började nosa på Akita med...då släppte han Eijva.

Då sprang de iväg som om de hade eld i bakarna. Akita som jag vet är i topp trim låg först...Eijva låg efter med en 10 kg övervikt- ägaren sa själv att hon är på diet. Eijva kaxig till att börja med...men efter typ 40 varv runt huset fick hon se sig besegrad!
De hade skoj de två damerna.....men pirrigt var det...men oj vad man lär känna sin hund då hon träffar nya hundar. Denna damen var helt klart den kaxigaste men Akita skötte sig galant och väntade in Eijva så fint.En välbehövlig paus på åkern...då passade jag på att fota dem!Akita använder våra vatten tunnor som en gigantisk vatten skål...

Eijva hade aldrig sett så stora vattenskålar förut. Tittade förundrat på Akita som släckte sin törst.
Efter en kort stund kom hon på knepet...vad hon drack! Här ser Ni Akita som fick stå länge och se sin fyrbenta vän fylla på vätskeförrådet....

Nu ska jag bege mig ut och pyssla i trädgården...

Ha en fin solig söndag mina vänner,

6 kommentarer:

 1. Christina.W2010-04-25 18:52

  Experterna säger att hundar inte behöver lekkompisar...men när man ser sin hund få busa och leka ser man ju hur lyckliga dom är....och jag är glad att min Hexa har några "bästisar"/ KRAM

  SvaraRadera
 2. Så kul! Jag önskar min lille vän också hade kompisar. Suck! Men vi bor så enskilt, så här finns inga. Men jag brukar åka iväg till rastgården i stan ibland, men nu har det varit så blött och lerigt där. Min vovve blir iallafall väldigt lycklig när han har fått leka med en annan hund!Men det blev väl din också!
  Hulda

  SvaraRadera
 3. Vad fina de är och de ser ut att ha roligt. Det blir säkert fler träffar för dessa fina vovvar.
  Ha det gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga underbara bilder du har här idag .. man kan riktig se hur roligt de har det :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder på damerna. De hade säkert roligt. Men så häftigt att se gröna gräsmattor, min är fortfarande vit. Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 6. Jätte fina bilder mamma!

  Kiiiiiiitaaaa!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee