tisdag, april 28, 2009Ett helt skyltfönster med orignella och fräna skor. Jag älskar verkligen skor. Önskar att jag hade haft råd att köpa mängder med skor. Har alltid velat ha en,vad heter det nu, en stor garderob -dressingroom-med en stor pöl mitt i där jag kan sitta och ta på mig mina vackra skor.
Hur som haver så hade denna affären i Göteborg de mest otroliga skorna. Speglingen av huset på andra sidan gatan blev riktigt läcker tycker jag! Om jag köpte några skor härifrån-Näää!
Bara titta!
Vilken underbar dag vi haft 25 grader! Det är väl nu man egentligen skulle ha semester!
Hoppas nu att vi iår får en fantastisk sommar! Förra sommaren var ingen höjdare.

Efter jobbet, efter duschen serverades en härlig middag på altanen!
Tänk vad allt blir lättare nu när det är så här skönt!
Ja usch ja måste deklarera ikväll-tråkigt!!!


5 kommentarer:

 1. Låter som om du har det riktigt trevligt :)Vilket häftigt hus! Håller med dig att speglingen blev riktigt cool. Ser nästan ut som två hus i ett.
  Ah har du tatuerat en fjäril :) Vart sitter den? :) Jag är tokig i korpar. :p Är helt facinerad av dem och tycker de är enormt vackra. De är ju även så mytomspunna så man kan hitta mycket roligt som är skrivet om dem :) Tror det var när jag såg en 15 min lång dokumentär om några korpar på tv för drygt 15 år sedan som jag föll pladask för dem. :) De sprang runt och härmade varandra och hade en helt otrolig uppfinningsrikedom. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. jaså . du gillar att köpa skor:D jag hade en väninna hon hade nog 200 par skor och 300 olika handväskor:9 hon kunde inte gå förbi en sån affär utan att gå in och köpa:D
  Här var det molnigt på förmiddagen . men på eftermiddagen blev det sol .. tur för mig . för under förmiddagen var jag iväg och hjälpa min son att städa :)
  ha en bra kväll
  kram

  SvaraRadera
 3. vilken trevlig blogg du har:O)

  SvaraRadera
 4. Vilka häftiga skor, ser ut som de sitter på huset (synvilla) *ler*
  Skor kan man inte få för mycket av.
  Ha en skön kväll.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 5. Underbart med skorna där du..och ditt kakfat..det blir perfekt..himmel så kul vi ska ha :D....mmmm nu är det sommar och det är tokhärligt..kram på dig min sköna min klara underbara..:)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee