onsdag, april 01, 2009

En del av krukerietI helgen som var så var jag ute i min lada ,där också min verkstad ligger, och började göra i ordning det lilla rummet där jag har allt som har med blommor att göra!
Ska köpa fina byttor där jag ska ha smått & gott !!! Det kommer att bli så fint så!!
Jag vill ha småburkar(glas) där jag kan ha färgat grus som jag dekorerar olika blomster arrangemang med!! Var till ett ställe i stan för en tid sedan och de hade just så. Blev så inspirerad!!

Idag åkte jag till jobbet som vanligt,-vid ca 12.00 ringde de från barnens skola! 7-åringen mådde inte bra. okej jag kommer!!! Tar alltid det med en nypa salt när skolan ringer,-90% av fallen så är det inge fel!
Det är mycket irriterande men säger de att barnet är sjukt så är det bara att bege sig!! Lillkillen kom studsandes när jag kom till skolan,- verkade inge fel! Han har lekt hemma med cykel och boll i det vackra vädret! Det är så tröttsamt!! Jag vet inte hur många gånger jag har påpekat detta att de ringer lite för lättvindigt!

Vilket väder vi har haft idag!! Satt ute och fikade, putsade fönster och strosade runt i trädgården och letade efter vårtecken!!

Lite bus hann småpojkarna med! De satte en tejpbit för pappas mus (HA HA) så han fick svåra problem då han gick ut på datorn!!! Ungarna kom springandes APRIL APRIL DIN...........
Har någon lurat Er idag?
Kram Anne-Lee

1 kommentar:

  1. Här har vi också haft underbart vårväder i dag, jag njöt en stund i solväggen , vad varmt det blev, nu får vi hoppas att värmen är kvar över påsk.
    Jag har haft strul med mina etiketter, där jag lägger in bloggar jag läser. När jag skulle göra lite ändringar gjorde jag en tryckning för mycket och så ramlade alla bort. Så det har tagit ett tag att fylla på listan, och dig har jag tyvärr missat.Vad glad jag blev att du skrev till mig så jag kan lägga in dig igen.
    Ha en bra vårdag i trädgården i morgon
    Kramar Stenlycka

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee