onsdag, april 15, 2009


Ytterligare en dag har flytit på. Har inte så mycket att berätta idag,-egentligen ingen lust att skriva alls. Sitter ändå här och kluddrar ner några rader. Konstigt vad denna bloggen drar i mig. Höll inte alls på med internet innan. Budade lite på tradera och kikade på blocket,så mycket mer var det inte.
Min man har alltid gillat att surfa runt vilket jag då tyckte var trist. Mannen köpte en laptop till mig för ca ett år sedan. Den fick ligga.
Startade upp bloggen i somras och sedan skrev jag bara ibland. Min blogg var så ful. Bestämde mig för att ge den en ny layout.
Ju mer jag höll på desto mer biten blev jag! Måste ju erkänna att det är så himla kul när man får kommentarer. Kul när man vet att det är några som kikar in var och varannan dag.
Hörde på radion igår att de trodde att de som skriver bloggar struntar fullkomligt i vad andra egentligen skriver,- det viktiga är att själva skriva bra,roliga och fyndiga inlägg.
Det finns nog all sköns bloggare därute.
Det ända som jag kan hålla med om för egen del är att det är ju kul om man får till sina inlägg.
Att språket blir bra att man får till en kul twist. Vissa inlägg är jag mer nöjd med än andra!
Roligare nu att skriva inlägg när jag fått en schysst kamera. Bloggen blir ju så mycket finare.Oj, jösses så jag skriver,-jag som inte hade någon lust.
Idag har vi haft lite sol men en aningen kyligare(blåsigt)!
Måste lägga mina småkillar nu.
Mysig lill lördags kväll!!

10 kommentarer:

 1. Så trevlig blogg du har, det är alltid skoj att hitta smultronställen på nätet, och visst är det så att bloggen drar, det är ju så skoj. Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. Jag har varit seg idag oxå.vet inte vad jag vill men kollar in och kikar om man fått någon kommentar.För det är ju hur kul som helst med alla goa gulliga omtänksamma människor här inne.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Åhhh... :') Tack min vackra ögonsten!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad det var roligt att hitta hit! Så mycket fina bilder du har! Erat hus är ju underbart vackert!

  Å vilket fint jobb du gjort med Nyrokoko-soffan! Underbart!

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du hittade förbi min blogg och vilket underbart hus ni har!
  Visst smittare bloggande av sig, man blir helt klart beroende.
  Du får ha en underbara dag i vårsolen!

  SvaraRadera
 6. Hej
  ja ibland har man inte lust att blogga men ändå hittar man hit.
  Usch jag har haft så mycket nu sista tiden,,,,tiden bara rusar...men vi har ju vår snart även här uppe i Luleå

  Vilken fin kärra du hade på gården oj oj
  Ha
  Kram Sari

  SvaraRadera
 7. HEj:)
  visst är det roligt med att blogga .. Det var mina döttrar som sa jag skulle börja . jag startade upp den .men sen hände det inte så mycket mer .. var kanske inne och skrev en gång i veckan:)
  sen började jag att fotograferar .. då blev det andra buller:)
  jag blev verkligen en aktiv bloggare då.
  Visst är det roligt att få kommentar från de som är inne och titta på bloggen . men jag är glad att någon vill gå in och kolla på mina bilder också .. Och som du skrev .. ibland känner man inte för att skriva ..men ändå så blev det ju en massa innan man var klar:)
  ha en riktig trevlig kväll:)
  kram

  SvaraRadera
 8. Hej igen:)
  jag sitter ute på altanen och har satt upp en fågel mat hållare mitt på gräsmattan . så jag sitter nog cirka 5 meter från dom . så jag rör mig väldigt sakta när jag flyttar kameran för att ta kort:)

  SvaraRadera
 9. Hoppsan här kommer jag indansande..kollar upp vad du har här..mmm bloggandet är kul du..jag är lite besatt kan man säga..men jag är väldigt intresserad av att läsa andras bloggar..bara det tilltalar så är jag vidöppen för alla intryck..mmm här ser det ut som om jag trivs kan jag meddela..härliga bilder och ett väldigt vackert hus det har du..hejsan svejsan från Anna

  SvaraRadera
 10. Hej Anne-Lee!
  Tack snälla du för att du länkar min shop o för din rara kommentar,tack!! hoppas allt bra o att du får en skön helg!! fina natur bilder..kram E

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee