måndag, juli 20, 2009

Det är serverat....
.....smulpaj....vad gott det var...
Gick upp i skogen för att plocka blåbär...på vägen hittade vi massvis med hallon....väl hemma så plockade vi vidare och då var det smultron och röda vinbär som fick glädja skålen..

Vad vi njöt sedan till fikat...vet Ni vi har den lilla pajen kvar....så våra gomar får njuta även idag....härligt.
Idag har vi det lite blåsigt...ja det känns kyligt faktiskt.
Igår fyllde vi lastbilen med skräp så det blir en tur till soptippen idag...skönt att få det gjort.

Igår höll jag och min dotter på med mina html-koder allt för att försöka göra mina foton större. Nu kommer det att fungera men istället verkar det som att vissa inte ser min sidomeny...så kan jag ju inte ha det...så vi kommer att byta tillbaka ikväll. Tror även att mina "följare" i sidospalten har försvunnit...Den har inte kommit tillbaka än...Ni andra har Era följare på Era bloggar så därför tror jag Ni försvann när vi trixade med mina koder.

Ikväll då vi återställer bloggen så får vi se vad som händer.....

Idag tror jag projekt byta spräckt fönster ska träda i kraft. Ska ta fram varmluftpistolen och ta bort det gamla kittet. Ivintras åkte en boll på fönstret...synd det var ett nyrenoverat fönster så kittet kan bli jobbigt att få bort.....

Nu hoppas jag att det är några i detta avlånga land som får en varm och skön sommardag.... vi andra får hålla tillgodo med en skön dag...

Ha det gott,

8 kommentarer:

 1. Hej Vännen
  Villa bara säga Hej då, nu har vi packat och nu bär det iväg. Vet inte hur många dagar det blir beror på. Eftersom min lilla mamma är svårt sjuk och som läkaren sa att nu lever hon på övertid varje dag. Så tar vi en dag i taget. Det skall bli så roligt att träffa barn occh barnbarn känner att jag behöver det nu.
  Ha det nu så underbart och var rädda om er så hörs vi när jag kommer hem.
  Många Kramar
  Jo, du när jag skrollade ner efter kommentaren så kommer alla bilder och text som skall ligga på sidan. Kramis

  SvaraRadera
 2. skön dag ska det bli...varm...ja bättre än i januari iallafall :) blåser här, blir en bra dag för tvätt och annat måstepyssel men även växthuset ska ses över...så skön ska dagen bli - det är helt klart! Tror jag ska göra som dig, gå upp på berget och se vad Skogens Skafferi har att erbjuda :)

  SvaraRadera
 3. Mums..det såg härligt ut:) varför håller du på med html koder.. om du använder blogspot så kan man ju bara klicka på bilderna så blir de stora?
  Jaså det blir att fixa fönster nu:) lycka till:)
  min soldans har kanske börjat att funka ..i alla fall lite ..för vi har haft lite sol idag:)
  kram

  SvaraRadera
 4. Hej igen:)
  jag får göra mina bilder mindre här på blogspot innan jag lägger upp dom för de blir så himla stora annars .så när folk klickar på bilden får de scrolla ner för att få se hela bilden. så jag kan inte riktigt förstå varför det inte kan bli så för dig?. jag skall kolla vad jag har inställt för storlek på mina bilder

  SvaraRadera
 5. Hej --än en gång:) jag kollade och jag har inställt på centreat och mellan storlek

  SvaraRadera
 6. Ja men du det är mycket med Htlm och annat..grr och morr..då är det bra att ha söner som är snillen på likande koder och inställningar..

  Mums för paj..hallonpaj..jepp hallonlandet här färdigt för skörd..hmmm ska nog göra en paj..a la Annelaj..

  SvaraRadera
 7. Aha..det var en annan femma det .. funkar det inte om du väljer store bilder?men det är klart .det har du säkert redan testat:)Hoppas du får till det som du vill ha det:)
  kram

  SvaraRadera
 8. Hej! Visst är det gott med alla bär som finns ute nu, bäst att passa på att äta och baka! Jag har också trixat med bloggen i kväll visst är det lite kul när man lär sig nya saker?! Ha det bra! Kramis Maria

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee