söndag, juli 19, 2009

Vår klocksamling.....

....visar jag Er idag....en liten regnig dag.
Samlingen består idag av en ca 15 st.väckarklockor...gillar dom skarpt..de flesta fungerar...mysigt.

Ska fixa blåbärspaj idag och röja runt här hemma med sånt som behövs..köket har jag redan gått loss på+gäst toan...måste även lägga in ren tvätt i skåpen-urtrist...

Hoppas Ni har lite sol över Era huvuden....

Ha en härlig söndag...

11 kommentarer:

 1. Vad mycket fina klockor.Vad gott med blåbärspaj och vaniljsås eller glass.Ha en mysig söndag vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Du i tidningen Sköna Hem fanns ett svenskt/franskt reportage...med just väckarklockssamling..så coolt..och så har du ju naturligtvis en sådan samling..himmel vad du har mycket för dig du..härligt härligt.

  SvaraRadera
 3. Aj då! Din meny har försvunnit! Får jag ta och fixa!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga väckarklockor. Jag köpte min första när jag var på min senaste auktion och tänk den fungerade inte ens. Det kommer att ta tid innan jag får ihop en så stor samling som du har. Jag gillar väckarklockor och tittar alltid efter sådana när jag är på loppis och auktioner.
  Hoppas du övar duktigt på dragspelet.Vad gillar Akita när du spelar? När jag bodde hemma hos mina föräldrar så hade vi hund och när min bror spelade saxofon så ylade han hela tiden.
  I nästa vecka skall jag och min man åka till sonen och hans familj i Motala , skall bli så roligt att träffa de små barnbarnen.
  Ha det så gott !
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har haft problem med Explorer 8 sedan jag laddade hem det senaste uppdateringen. Då läste jag en annan bloggare som skrev att det är många som har problem med åttan, så jag fick tipset att ladda hem Mozilla Firefox. Så nu har jag båda programmen och Mozilla har fungerat perfekt. Men nu till din fråga. I Explorer 8 så fungerar din sidomeny som vanligt men i Firefox så finns det ingen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. oh...blåbärspaj!! Nu blev jag riktigt sugen här borta :) Baka skall jag göra någon dag!! :) Tack för tipset ;)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig klocksamling och toppen att aldrig behöva oroa sig över att försova sig ;)

  SvaraRadera
 8. Vilken energi du verkar ha i denna värme, härligt!

  SvaraRadera
 9. det var ingen dålig klock samling du har anskaffat dig:)
  nu mår mna lite bättre och skall iväg och storhandla i morgon så man får full frys igen:)
  kram

  SvaraRadera
 10. så roligt att samla på klockor!! Känner igen den där som det står Bibson på...undrar om inte Mormor hade en sådan när jag var liten...himla käck idé...tror banne mig jag ska haka på den....hmmm....javisst var hon skön Theresa, men tyvärr nådde inte ljud och helhet fram som vi upplevde henne i konserthuset, där var det rent magiskt...och Månsmumsen kan allt han...det mesta....

  SvaraRadera
 11. hej, inte så svårt med att passa tiden... ler, det är något speciellt med de gamla ringklockorna....vilka underbara fynd från gårdagens inlägg. Gillade speciellt det gröna täcket... vilken färg. Igår och idag spöregnrar det... Vi far nog hem härifrån... om vi kommer någon vart.... kram jeanette

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee