söndag, november 01, 2009

....and the winner is....
Det här var riktigt spännande det här att anordna en tävling!!!
Det tyckte även småkillarna...båda ville dra en lott.

De fick hjälpas åt. Jag blandade...de valde ut en lott tillsammans.
Här är det magiska ögonblicket......vem blir den lyckliga vinnaren?Jeanette med den mysiga bloggen Pysselpalatset blev den lyckliga vinnaren....nu får du ett miljövänligt fyrverkeri ...prii prii wjiuttt broamtcsh .

Grattis....maila mig adress så kommer vinsten farandes till dig!!!!

Tack alla Ni som var med och tävlade ...psst...kommer ha en ny tävling längre fram...det här var kul!

17 kommentarer:

 1. Du kan ju få en lottdragning att se helt makalöst härlig ut..så trevligt..och allt går precis rätt till..mmmm så är det..härligt och grattis till vinnaren

  SvaraRadera
 2. Ha ha är en lycklig vinnare jag trallalla. Stort tack, jag föll verkligen för snörena och nu är de mina... vilken tur... släng er i väggen alla postkodsmiljonärer och liknande... Här kan man snacka lyckovinst. Tacka grabbarna från mig... kramJeanette

  SvaraRadera
 3. Grattis till den lyckliga vinnaren. Jag förstår att småkillarna tyckte det var spännande.
  Ha det så gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 4. å va roligt för henne GRATTIS!!!
  ha en toppensöndag

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Känner igen mig precis i det du skrev i det tidigare inlägget, att det liksom pirrar till i magen när man hittar något, som dessutom visar sig ha rätt pris. Jag kan få syn på något som jag blir toknyfiken på, men går inte fram direkt utan släntrar liksom iväg ganska sakta och tittar på annat först. Och så, plötsligt, olpanerat liksom, står man framför föremålet i fråga. Kanske gör jag så bara för att dra ut på tiden litet och njuta...eller så för att inte bli besviken direkt. Vem vet.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Tack för en rolig tävling och grattis till vinnaren!
  Ha en skön kväll!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 7. Sicken happening - lottdragning genom bloggen och La familia är engagerad som attan! Grattis till vinnaren!!! Har läst i kapp här lite...det går i spinn nu...hinner inte med att sitta och njuta av bloggandet och då tycker jag inte det är stor idé, det är ju det som är själva poängen, iallafall för mig. Jo...det är allt så...att jag gillar fart och fläkt och är väl allt som oftast busy. Men balans är ju bra och jag har blivit bättre på att uppleva nuet, om så bara för en liten liten stund. och även om jag varit borta typ 12 timmar idag, så har vi haft det super duper trevligt ihop med andra idrottstokiga föräldrar och så makalöst spännande det var! Men våra grabbar gjorde makalösa matcher och gick som vinnare ur gruppspelet inför USM och gick nu vidare till Regionfinal!

  Så himla fin lampett du visar - har då aldrig sett nåt liknade!!! Du har verkligen näsa för gamla udda ting...me like!!!

  SvaraRadera
 8. Ett stort Grattis till vinnaren :)
  Jag kan tänka mig att det var roligt att anordna en sån tävling:)
  här har det nu varit fullt upp ..så det skal bli skönt att "kanske" få ta det lite lugnt nu en stund:)
  ha en fin kväll
  kram :)

  SvaraRadera
 9. gratulerer til vinneren.
  så moro med hele familien engasjert på utlodding.
  ha en fin kveld.klem fra sylvia

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinnaren :)
  Ser framemot nästa tävling.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 11. ha ha ha...ja det "är inte jag"...här är kalendern full för det mesta...och då njuter jag såpass om jag får en lucka :)men visst händer det att man vill ha fler luckor - det är då helt säkert :)

  SvaraRadera
 12. Grattis till vinnaren
  Hoppas att ni haft en riktigt mysig Halloween

  Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 13. nej nej...inte så...men jag vet inte...det bara blir så med två tonåringar som har träning och match i stort sett veckans alla dagar och vi bor en bit utanför, så det är mycket pussel med köring och hämtning. Och så jobbar vi mer än full tid båda två...ja och så du vet, alltid är det något föräldramöte typ...och så vill jag ju hinna med mig själv med kören och syjuntan now and than...ja det fyller som regel på utan att jag ligger i liksom...men du, jag känner på mig att min tid kommer....grabben la på ansökan till innebandygymnasium i Mora!!!! här om dagen och kommer han in där...gulp i mammas mage...ja då är en ny fas i livet här...med blandade känslor I guess

  SvaraRadera
 14. Halloj, Anne-Lee!
  Grattis till vinnaren! och du nu börjar jag på att kravla mig upp ur soffan. Det är ju jobb i morgon vet du. Man får bita ihop.;)
  Ha en underbar måndag min vän!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 15. Hej Anne-Lee! Ett stort GRATTIS till den lycklige vinnaren. Förstår att killarna tyckte det var kul att få vara med och dra vinnaren.
  Vilken vacker lampett du visar, kul när man har saker som inte alla har och inte finns på alla inredningsaffärer. Hoppas du haft en skön helg.
  Ha en skön vecka.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 16. Grattis till vinnaren!
  Kul att 'se hur det gick till att dra lotten'. Jag har just undrat hur folk gör och funderar själv på att ha ett lotteri.
  Hejhopp!
  Anmaja

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee