tisdag, november 10, 2009

Tankeverksamhet/befrielse/energiDen uppmärksamme kan ha noterat en viss tyngd i mina inlägg de senaste dagarna....tankarna har snurrat på högvarv...så fort att jag knappt har hunnit med.
Ibland behövs det en viss sortering....ut med tråkig energi...in med den goda....skogen.....tack för den härliga skogen!!!
Har Ni märkt vad mycket den ger oss.....stannade upp idag mitt ute i skogen gjorde massa härliga rörelser + ljud...hoppas ingen såg mig....äsch om någon nu gjorde det....så what the häck.
Wao det gjorde susen...tankarna placerades lite bättre.
La fram alla tankar och känslor för min man...min älskade man.

Han lyssnade...lyssnade....han sa: Utan dig är jag halv.....

Idagens inlägg kan man skönja Bibeln som på något vis har gett mig något.....vad vet jag inte......kanske ny energi.

Placerade den i ett vackert sken...energi ska ha energi....

8 kommentarer:

 1. Ibland går det upp och ibland är det ner. Sånt är livet. Lite variaion på tillvaron. Vore det uppåt för jämnan skulle man inte glädjas åt det. Visst är det skönt att bo intill skogen. Vi har ju så mycket vacker natur i vårt land som vi inte värdesätter.
  Nu får du fortsätta njuta i de småländska skogarna.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Men va bra att du fick tillbaka lite av din livslust och energi :D
  Livet går ju som bekant upp och ner och det gäller att kommer över de perioder där det går neråt ..fort ..så man kan må bra och ta vara på de gånger det går uppåt :)
  kram

  SvaraRadera
 3. hei.
  ja livet går i bølge daler,opp og ner,
  godt du har fått energi igjen og godt å ha noen rundt seg som bryr seg,som mannen din..
  ønsker deg og mannen en god kveld,
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 4. Ja Anne-Lee, skönt att ibland ta sig några neråtdagar/sorteringsdagar... Jag är en glad tjej.. alltid glad faktiskt... så ibland när tungsinnet kommer så välkomnar jag det och brukar tänka att dessa dagar av salt gör att jag orkar vara glad.... Låter väldigt klyschigt... men det funkar så för mig... Skogen, vinden, tystnaden, och doften av skog... gör att hela kroppen andas... Dessa dagar av ransakning och tungsinne brukar jag gå till mitt smultronställe... nämligen kohagen. där mitt i hagen finns en enebacke som jag älskar.. Där läser jag lite dikter, skriver lite och så brukar jag sjunga för att fylla lungorna med luft.... högt och ljudligt.... ha ha... det är min rekreation....Vad jag egentligen ville säga... tack för det oerhördt härliga innehåll i paketet... Tack.. och kram till dig och De dina. Jeanette

  SvaraRadera
 5. En fin bild, lite mystisk, lite spännande. Känns som om jag sugs in där i mitten... Lite kallt och blött... Lite fint ändå och värme... En märklig känsla. Lite upp och lite ner.

  Familjebibeln, ja det var nog ett fynd. Fint du beskriver dina tankar om den!

  Gör dej en bra dag mitt i veckan.
  Anmaja

  SvaraRadera
 6. Antingen så är det mörka hösten som leder oss in the mood eller så är det vanlig jäkelskap. Vilket spelar ingen roll, för det är vi ändå som måste finna vägen därifrån. Och det är inte kul och lätt alla gånger. Men du har din skog! Och skogen är en stor famn, som håller om dig. Och din härlige Man! De är guld värda, då. Och i slutändan hör alla käsnlor till livet. Men det är klart att lite mindre sorg och ledsamheter vore utmärkt.
  Jag har lite energi kvar från gårdagen, då jag gick fram som ett jehu här hemma (kokade äppelmos, tomatsoppa och la in gurka) och det hör inte till vanligheterna att jag orkar så mycket. Så BZZZZZZZZZZZZZZ, känner du? Lite energi från mig, till dig!
  Ha det gott!
  Hulda

  SvaraRadera
 7. Vad fint sagt av din man Anne-Lee. Vad har han gått för kurs månne.;) Exakt rätt svar. Han får ett mvg av mig. Du får också ett mvg som hämtar ny energi i skogen. Det brukar jag också göra och det är häpnadsväckande vad bra det funkar. Är du lite låg alltså? Ja, det kan man vara lite till mans ibland. Jag är låg och hög omvartannat men det går så fort så det är knappt omgivningen hänger med. Jag skickar extra många kramar till dig.

  Kram och kram och kram och kram och...
  Lisa

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee