lördag, juli 31, 2010

Ute dusch.....




Här vid min utedusch har jag spenderat en massa tid denna härliga sommar.....så även idag!


Skruvar på kranen till duschen.....


......låter ljumma varma droppar möta min solvarma kropp. Sätter ansiktet helt under och låter det bara strila ner......det här är sommar för mig!!!!


När det iskalla vattnet kommer så tar jag mig en riktig avrivare......det är gott det att kyla av sig lite.
Skruvar sedan av vattnet...några droppar dröjer sig kvar och dimper ner tungt mot backen.

Tänk att en så enkel installation kan skänka så mycket njutning.......


14 kommentarer:

  1. Brrrr- vad hurtig du är. Sån fin duschhörna. Men kallvatten... vete sjutton. Här är rena höstvädret och jag sitter i fleecetröja inomhus. Fryser om fötterna, så jag funderar på att leta fram raggsockorna.
    Ha en skön helg önskar elsamarianne

    SvaraRadera
  2. Sån härlig dusch, nu har du både badkar och dusch ute Perfekt, då behöver man ju inte alls gå in för laga mat kan man ju också göra ute. Här har jag missat en massa härliga bilder ser jag, ska ta och kolla lite till, läste om hunden. Trist, hoppas det går bra med såret och att hon inte har ont.
    Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  3. Fiffigt !

    Sommaren är väl inte slut än,bara för att Juli tar slut.
    I kväll var det riktigt härligt här i Geneta Södertälje.

    Hej från Mi

    SvaraRadera
  4. Du är inte ängslig av dej, duscha kallt, låter inte så skönt tycker jag. Men det är klart när det var värmebölja förstår jag dej.
    Blir en vecka med regn nu och sedan får vi hoppas att solen kommer tillbaka.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  5. Hej vännen.
    Läckra bilder på din dusch och vilken härlig beskrivning av duschandet, så njutningsfullt och inspirerande, man vill så gärna äga en när man läser din text.
    Snygga bilder, nyfiken på din kamera nu.
    Vi har haft en fin sommar med lagom regn, och varma ljumma vindar, inte alls som de har sagt på nyheterna att vi har haft, jag och maken har tittat på varandra och undrat varför de sagt att vi har lågtryck när vi haft högtryck.
    I går först och i dag har de regnat lite, men däremot i Luleå så har det regnat så havet steg en meter, en ofantlig mängd vatten.
    Hoppas du får en solig härlig dag i morgon.
    Mången kram Zara

    SvaraRadera
  6. Men wow! vilken snygg dusch! och färgen...klockrent!! Jag är så imponerad av din kreativitet!

    SvaraRadera
  7. Hej vännen ! Så otroligt mysigt med en utedusch ! Förstår precis känslan som du beskriver !! Härligt ! Du undrade om mitt flaskställ , man hängde sköljda flaskor där för att torka . Stack piggen i hålet på flaskan , blir en perfekt vinkel så att vattnet rinner ut . Ha det gott ! Kramar Susanne ♥

    SvaraRadera
  8. 8 kommentarer!

    Jätte fint mammi! Avis!

    SvaraRadera
  9. Hej vännnen!!!

    härligt det låter...
    Hoppas du har det bra, kram Camilla.

    SvaraRadera
  10. mmmm va härligt det ser ut,här har vi duschat i naturens egna dusch i dagarna tre men i dag på e.m kom solen äntligen fram igen,hoppas den stannar ,min sista semester vecka nu!
    kram

    SvaraRadera
  11. Utedusch är ljuvligt, men jag som är lite frusen av mig hade nog satsat på en sån som värmer upp vattnet i röret med solfångare eller vad det är...

    lite trött nu... ;)

    Vackra bilder som vanligt, du är duktig!

    kram

    SvaraRadera
  12. Men vad mysigt Anne-Lee! Fast här behöver vi ingen avsvalkning. Det är väl inte kallt direkt men inte jättevarmt heller. Man skulle kunna säga att det är pissljummet... Fast så säger ju inte jag;)

    Kramis Lisa

    SvaraRadera
  13. Du så trevligt med en sådan dusch..vi snackade just nu härom dagen om att kanske fixa oss en sådan utedusch till nästa sommar..så bra att få ett kvitto på att det är härligt då..underbart härliga bilder..dropparna..mmmm så pass fiiint.

    SvaraRadera
  14. Härlig blogg du har! Vi drömmer om ett hus på landet och ikväll satt jag och funderade på uteduschar. Efter lite googlande hittade jag till din sida och jag hoppas det är ok att jag lånat lite bilder från din fantastiska dusch?!
    Hälsningar Cecilia

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee