onsdag, maj 06, 2009

Dille...


.......på skyltning har jag märkt att jag haft på sistone. Dessa underbara skyltdockor är från en butik i Göteborg. Har läst en del marknadsföring och det är ju superintressant hur butiker/nätbutiker presenterar det de har att sälja.
Vilken känsla vill man förmedla,vilken målgrupp vill man nå, ser man smarta trix till ökat köplust.......etc etc. Tycker sådant är så intressant. Det här har jag alltid i åtanke.

Idag har det varit en vanlig jobbdag! Väl hemma så kom solen fram-vi har en riktigt vacker kväll-skönt efter en dag i hällregn!
Önskar att jag har mer skrivlust men det har jag inte, inte idag heller! Igår ville jag inte alls göra ett inlägg men kika runt hos Er ville jag så så fick det bli.

Bestämde igår att jag skall samla på gamla kristaller från takkronor.När jag sedan har tillräckligt många ska jag binda mig en egen krona som jag skall ha ute i trädgården,-kan bli en kul grej. Det här blev nog ett väldigt spretigt inlägg!

Asch då!

Mys i afton mina vänner!

6 kommentarer:

 1. ja men du jag gillar spretiga inlägg..då får man så mycket sagt liksom..intressant är det alltid med reklam av alla slag..jag brukar oxå fundera och observera all slags reklam..

  SvaraRadera
 2. Coola skylt dockor.Har du gjort någonting mera kul sen du var i götet?Hoppas att allt är bra med dig vännen Ha en skön kväll kramiz ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Häftig skyltdocka. Kan bli en spännande krona i trädgården.
  Jag har sett på Leila eller rättare sagt sovig mig igenom halva programmet, var så trött ikväll, har varit mycket den senaste tiden både på jobbet och privat.
  Ha det gott vännen!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. va coola skyltdockor bättre än de där utan ansikten som ser så tomma ut,
  ha en bra kväll

  SvaraRadera
 5. Hej Anne-Lee!!
  Tack du är väl för söt som tänker så att du glad för mig,tack...wow såååå cool skylt docka..fräckt, man blir ju bara glad att se den härligt!! tcker att de låter som en mycket bra ide med kristallerna..jag älskar kristall kronor de gör liksom sista pricken över i, i rummet..hoppas du får en bra torsdag..kram E

  SvaraRadera
 6. Häftiga bilder ju:)
  skylt dockan verkar ju vara genomskinlig:)
  det var roligt att titta på dom:)
  här står regnet som spö i backen och har gjort det hela dagen .. så himla trist
  kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee