torsdag, maj 07, 2009

Koziol


Lånad från nätet

Igår kom min man hem med två st. Koziol trevåningsfat-turkosa! Väldigt retro. Först visste jag inte vad jag skulle tycka men nu när tittar på dom så tycker jag de är urhäftiga! Hade jag fått välja färg så hade jag valt den gröna.

Vad tycker Ni om dessa fat?
Sitter och skriver medans min lille son försöker räkna 16-10=?
Tålamod....Tålamod
Nu ska vi hämta pasta så får vi se om det blir lättare.....?
9-åringen hjälper nu,- kul att känna sig stor.......Ops nu kom 12-åringen in med sina läxor-nu har vi skola!
Jag är ju kvinna--simultanförmåga!
Oj,han äter rå pasta,-är det gott?

Nu måste jag rusa,-den gamla ägaren till vårat hus kommer på besök.
Tillbaka,-bra nu fick vi svar på lite frågor. Nu ska jag lägga småkillarna !

Go afton!


8 kommentarer:

 1. Det var väl gulligt av din man att komma hem med så häftiga fat de var väl fint med turkos det verkar ju vara årets färg. Jag gillar det svarta också. Underbara barn du har.
  Ha det gott!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Men vilken snäll man du har . som kan komma hem med sådana saker..det skulle nog aldrig i hela världen min man kunde hitta på ..det är en sak som är klart:D
  Jag skulle nog ha valt den svarta:)
  kram

  SvaraRadera
 3. Vilken gullig man du har.Turkost gillar jag på sommaren .Jag tycker man blir glad av det.Jag hade tagit det turkosa.Gulliga barn du har.Ha en skön kväll vännen kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. Gullig man du har:)
  Vill önska dig en trevlig helg vännen
  Kram Sari

  SvaraRadera
 5. Vilken gullig och modig man du har och bra smak må jag säga. Faten är helläckra. Skulle både tänka mig ha turkos och rosa. Shopen jellybean har även de häftiga fat. Har länken på min högra sida. Det rosa är jag helsugen på.
  Ha en skön helg.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 6. hoppar in med en liten hälsning från Karlstad ..staden där solen lyser ...med sin frånvaro... här regnar det ÄN.. men på kvällarna klarnar det upp och vi får en klar himmel och fin måne att fota .men sen nästa morgon är det samma visa igen ..stört regn och blåst
  ha en mysig kväll nu
  kram

  SvaraRadera
 7. Vilken snäll man du har! Jag fick också ett trevånings kakafat av en kompis ganska nyligen. Men det var mer i klassisk stil och vitt. Jag tror att de är på ingång nu och dina var jättehäftiga! Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Jag tycker väldigt mycket om turkost. Så det hade nog blivit det. Vilken gullig man du har. Nu ska jag i väg på pojkallsvenska match och solen skiner från en klarblå himmel. Det bådar för en kanondag!

  Kram Lisa

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee