lördag, maj 23, 2009

Problem.....

Har ni också problem med Era bloggar under ett par dagar tillbaka!
Min blogg laddas inte upp helt,poppar upp små konstiga meddelanden(ja,jag borde nog läsa dem),knepigt att kommentera,-.... ja den beter sig lynnigt bara.
Hoppas på att detta inlägg går att lägga upp så jag får veta om ni också har problem.

Ja idag har det drillats,klippt gräsmatta,köpt egengjord tvål på Hantverksgården i byn( ska bli spännande att prova),ätit pizza och sist men inte minst.....försent om Ni suktat på nyrokokosoffan som jag haft till försäljning......SÅLD!

Nu skall jag gå ut och hänga tvätt och lukta på det nyklippta gräset....

Kan läsa Era senaste inlägg men jag struntar i att kommentera nu.....tar sådan tid...eller så går det inte alls. Testade imorse att kommentera men gick inge vidare. Är tillbaka hos Er så snart det funkar!

Ikväll blir det Robinson och mys!

Ha det gott!

4 kommentarer:

 1. hej:)
  jag hade inga problem med att komma in på din blogg .. som du kan se:)
  kram

  SvaraRadera
 2. Jag kom in på din blogg men jag har också haft problem de senaste dagarna med att inte komma in och fått meddelande precis som du beskriver. Konstigt hoppas det blir bättre.
  Jag har mest varit ute i min trädgård i dag för efter en mulen morgon så kom solen och även värmen.Nu har jag precis kolla Robinson.
  Trevlig söndag !
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Aha problems..näpp jag har inget märkt..det blir nog bättre imorgon..natti natti..

  SvaraRadera
 4. Jag har inte haft problem på din blogg däremot på min egen. Helst när jag ska läsa era kommentarer, då säger datorn att den inte har kontakt med internet. I bland hjälper det att bara klicka bort det och börja om. Kramar Maria

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee