tisdag, november 03, 2009




Nu har jag hittat duschdörrarna som passar in i vårat badrum....så lite aluminium som möjligt....rent och snyggt! Har mätt och grejat...blir perfekt!

Vårat badrum kommer att se ut ungefär som bilden ovan.....Dörrarna fann jag HÄR.....

Ni vill inte se hur det ser ut idag. När vi flyttade hit så satt det och sitter...typ nästan....en plast stång i 90 graders vinkel. Nu när ungarna dragit i det äckliga draperiet så fullkomligt hänger stången ner...draperiet ligger mot golvet.

Nu får det vara nog sa jag...mannen tittade på mig och kunde bara instämma....sedan sa han de bästa orden en kvinna kan höra.

-Titta ut vad du vill ha så köper vi det...Japp inga problem...jag ilar!

Inget tjafs inga invändningar ...bara lägger det hela tryggt i mina händer...så skall det vara!!!!



( vet Ni, vi har rätt lika smak Vi två)

psst.vårat drömbadrum ter sig på ett helt annat sätt...tänk..gjutjärnsbadkar, kristallkrona,mörka möbler,levande ljus..stor järnljusstake ståendes på golvet....

14 kommentarer:

  1. Vilket snyggt badrum.Helt underbart.Får vi se bilder när det är klart??????Ha en skön tisdag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt badrum och vilken vacker bild från er lilla sjö! Ha det så bra kramar från Maria

    SvaraRadera
  3. Vilket lyft det kommer att bli! En så klok man du har ;)

    Jo serru....så här är det...den här gången är jag påläst just av den anledningen att vi är hela familjen och det blir förhoppningsvis ett äventyr vi aldrig glömmer. jag har överraskning på gång åt gubben a'la grande, han fyller 50! Vi åker 24 och kommer hem 11 dec så det blir 17 dgr...Heavenly

    Vetdu...jag har ett badkar med tassar..har alltid i hela mitt vuxna liv önskat mig det. Har ett gammal svintungt gjutgärn på lager, men det var för stort till vårt badrum - men en dag ska det få komma på fötter!!! Kika in i bloggen på jan-feb 2009 där tror jag du kan scrolla dig fram och se att jag liksom du gillar färg och rustik i vårt hem :)

    SvaraRadera
  4. så fint det blir da,kjempekjekke dører som forsvinner i rommet å ikke syns.gleder meg til du viser oss når dit er ferdig.
    he en koselig kveld
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  5. ha ha ha...visst är den sköningen ett praktexemplar! Jo..ja...jag har känt det, att det finns en del likheter här...gillar att det är i allafall två till som gillar färg...Tricia och Mrs Lee! Lustigt...jag visste inte att kaffekvarnen var där...men då blev ju det bra - för jag hade ju lovat en bild på glasskålen!

    SvaraRadera
  6. Hej vännen min! Det kommer att bli jättebra med sådana dörrar i duschen. Så slipper du det gamla draperiet. Visst är det roligt när man kan komma överens om något så lätt som hos er.
    Här har vi riktigt novemberruskväder och det lovas snö snart här. Vill inte än.
    Ha en mysig tisdagskväll tillsammans med familjen och njut lite extra.
    Kramisar Birgitta

    SvaraRadera
  7. Jag kan inget annat säga att det blir snyggt! Har nämligen en likadan i vårat badrum! Och den är så lätt att rengöra, tar några minuter bara. Lycka till!
    Hulda

    SvaraRadera
  8. Jaaaa men du..då blir det ju nästan som hos mig typ..glasdörr är beställd..nu är vi på G här kan man säga..så nice vi ska få det då..härligt härligt..

    SvaraRadera
  9. Jättefint, men visst vill vi se (i alla fall jag) före- och efterbilder. ;-)
    Hadebra - Anmaja

    SvaraRadera
  10. Ditt drömbadrum låter härligt och ditt riktiga kommer bli jätte fint! Ja drömma är gratis och jag dagdrömmer hur mycket som helst, jämt:).
    Må gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  11. Åh ! Jag längtar också till vi får gjort vid våra badrum , dom ser rent av för jä.... ut .Men just nu är jag så trött på renoveringar ! Jag drömmer också om ett sånt badrum som du ! Får se om det kan bli verklighet ?? Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Jag kan se er ligga i det fina gjutjärnsbadkaret med massor med levande ljus och lite gott vin.
    Ha det så bra i höstmörkret!
    Kramen

    SvaraRadera
  13. Åh, vilken snygg duschhörna ni kommer att få. Å underbar gubbe har du. Det är den bästa sorten- den som inte tjafsar :-)
    Jag kan visualisera drömmen... suck...
    Ha det bra,
    kram Petra

    SvaraRadera
  14. Hej Vännen:)

    åh så fint din badrum kommer att bli:)
    hi hi exakt likadant hade vi i vårt förra hus.
    Idag har vi ett härligt 80 tals badrum i aprikost, ja du hör ju själv,,,underbart el inte
    Kram sari

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee