onsdag, mars 25, 2009

-14,5


Här är beviset! Trodde inte mina ögon då jag tittade på instrumentpanelen i bilen! Nog för att jag kände det var kallt men 14,5! Åh stackars svanar och hägrar som jag sett komma! Det är alltid samma visa för dom och jag tänker alltid att ni inte skall vara sådana optimister gällande vädret i Sverige! Men år efter år går de där till att börja med i ur och skur.
Nog om vädret,- det är som vanligt mycket prat om väder. Det är vi väldigt bra på! Antingen är det för kallt eller för varmt. Väldigt sällan är vi helt nöjda. Rätt komiskt!
Ja nu har en jobbat färdigt och det är alltid en skön känsla! Skall efter maten börja med läxläsning igen! Alltid en pärs!
Börjar fundera på gäststuga projektet, som ni ser i spalten bredvid, hur vi skall gå tillväga med det! Ska nog snart ta en stege ut och klättra upp på taket. Taket måste läggas om och sedan skall två fönster sättas in. Det blir lite pyssel och det skulle vi kunna börja med snart! Lilla stugan ser jag framför mig redan,utvändigt och invändigt! Fortsättning följer........
Ha det gott/
Kram Anne-Lee


2 kommentarer:

 1. oj då . du har att göra ser jag :)
  ja jag tänker också på alla stackars fåglar som kommer hit och så blir det så kallt åt dom .. hoppas bara nu att det går bra och att de klara sig .. jag har bjudet in dom till mig .men det vill de inte :)
  Vilken underbar dag det har varit idag . jag var ute på en 3 timmers promenad .. så skönt:)

  SvaraRadera
 2. Hej,

  du frågade mig om reportaget och det var Luleås lokaltidning som ringde upp mig, har varit med tidigare i ett julreportage. Om du är intresserad av att vara med så ring ill er tidning o hör om dom kan göra ett hos er. Du har ju ett fantastiskt vackert hus.
  Ha d gott vännen
  Kram Sari

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee