tisdag, mars 17, 2009

Operation öra slutförd


Bild lånad från Sköna Hem
Nu ligger lille plutten och sover med ett rör i ena örat! Vi hade en riktigt mysig dag idag,-han&jag!
Låter konstigt kanske men det var så lugnt allting. Vi spelade spel, låg i samma säng och kollade film samtidigt som vi fnissade åt det vi såg. Han fick under tiden ett lugnande piller.
Såå trött han blev!!! Han var så rolig precis innan han skulle in till operation. Doktorn frågade honom en massa saker bl.a. om han är allergisk mot någonting!?
Han funderade länge och väl, tillslut sa han,- Ja mot myror! Det blev ju sedan en stående kommentar sköterskor och läkare emellan. De informerade varandra med ett härligt allvar att de kunde läsa i journalen att han är allergisk mot myror!! Det var riktigt roligt!
Väl på operationsbordet så sa han inte så mycket utan lyssnade på vad de gjorde och hur han skulle andas,-plopp så sov han! Så lugn och fin!! Sedan kom han in till mig och sov vidare i 1 1/2 timma.
Plopp igen så öppnade han sina gröna och tittade på mig,- Är det färdigt nu? Ja min lilla cooling nu var det färdigt för den här gången.
Åkte rally ner med rullstolen till utgången! Whiii och off till M`c donalds!!!
Kram Anne-Lee


2 kommentarer:

  1. va roligt att det gick så bra:)
    allergi mot myror . ja så kan man också kalla det :D

    SvaraRadera
  2. Ah ! Vad duktig han har varit !! Myrallergi , det var ngt nytt , han är troligen ensam i landet om det !! Hahaha ! kul att du vill vara med i min lilla tävling , lycka till ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du lämnar ett "fotspår" efter dig!
Kikar in till dig sen!
Kram Anne-Lee